Mateschitz: "Jumatate dintre echipe il vor pe Vettel"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.10.2008
Dietrich Mateschitz sustine ca Sebastian Vettel este in vederile a jumatate din echipele de Formula 1, insa sustine ca germanul nu va parasi familia Red Bull.

Vettel va concura in sezonul viitor pentru Red Bull, dupa ce a impresionat in acest an la Scuderia Toro Rosso.

Mai mult decat atat, victoria de senzatie obtinuta pe circuitul de la Monza l-a propulsat pe Vettel in atentia celorlalte echipe.

Boss-ul Red Bull, Dietrich Mateschitz, a admis ca echipa sa va trebui sa ii ofere un monopost valors pentru a-l putea tine pe Vettel pe termen lung.

"Jumatate din grila de start a F1 il urmareste", a declarat Mateschitz pentru Salzburger Nachrichten referindu-se la Vettel. "Dar Sebastian nu are niciun gand sa plece de la Red Bull. Si nici eu. Face parte din familia noastra. Am fi dezamagiti daca ne-ar propune sa plece. Totusi, si-a castigat dreptul la cea mai buna masina intr-una dintre cele mai bune echipe, asa ca suntem obligati sa ii oferim asta la Red Bull in sezonul viitor".

Patronul echipei a afirmat ca se asteapta ca viitorul monopost Red Bull, RB5, sa fie capabil sa lupte pentru primele pozitii. "Da, cred ca putem face asta. Va fi o masina complet noua, iar prezenta lui Adrian Newey este o garantie ca probabilitatea de a avea o masina de top este foarte mare".

Comentarii (2)

  • !!!!!
    si ce legatura au pilotii de la BMW???
    0 0
  • Foarte tare!
    Asa ceva nu am mai vazut,asta insemana neatentie.bye
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru