Max Mosley: "Sa faci cursa de F1 dupa modelul GP necesita o procedura lunga"

Publicat Joi, 31.05.2007

Max Mosley, presedintele FIA, considera ca vor fi greu de realizat etape in F1 dupa modelul celor din GP.

"Sunt deschis la orice idee sau parere, dar sa iau o hotarare este cu totul altceva. Sa schimbam formatul Formulei 1 este o lovitura de marketing, dar atata timp cat avem masini si circuite care sa permita depasirea nu vad de ce am schimba ceva. In plus de asta, sa faci dintr-o cursa de F1 una de GP necesita o procedura prea lunga de realizare", considera Mosley.

Modelul a fost prezentat de Flavio Briatore, boss-ul celor de la Renault, cel care a propus ca o cursa din Marele Circ sa fie impartita in doua, ambele manse urmand sa aduca puncte pilotilor.

Comentarii (5)

  • no really
    Mie imi place formatul GP2...e mai dificil cu orele de difuzare , dar in esenta e misto. Calificari sambata. Si 2 curse duminica , castigatorii din prima cursa se aseaza pe grila in ordine inversa incepand cu pozitia 8. La WTCC dupa acest sistem la ultimul eveniment din sezon erau 8 posibili CM mondiali.
    Formatul F1 e cam plicitisitor ca dupa primele puituri se intra inapoi pe tur si doar se consuma benzina pana la pit 2.
    0 0
  • babablacii
    babalacii astea care conduc formula 1 am impresia ca se dilesc de cap
    0 0
  • bogdan
    never
    ce mah...s afaca k la GP o porcarie...Formula unu e cel mai tare sport cu motor, nu are nevoie de prostitutie de imagine
    0 0
  • GP2
    mie nu imi place formatul GP2. imi place ca e spectaculos, depasiri suficiente...., dar ideea de 2 curse nu imi place. Daca pierd o cursa si intreb pe cineva cine a castigat? ce sa raspunda? pai stai asa ca a fost ala si ala iar pe 2 .....,
    0 0
  • hakkinen
    omul cand imbatraneste....
    Omul cand imbatraneste,ori moare,ori se prosteste.
    Vad ca Max si Bernie nu au murit......
    Dar sigur s-au tampit !
    Formula 1 Diesel,motoare mai mici,turatii scazute la 10.000,curse nocturne.......daca e o pana de curent? mor pilotii pe capete !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru