McLaren au obtinut al cincilea garaj

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.03.2008
McLaren Mercedes vor utiliza al cincilea garaj de pe linia boxelor la fiecare cursa, desi au fost exclusi din campionatul constructorilor in 2007.

Echipa cu sediul in Woking a pierdut toate punctele din clasamentul constructorilor in 2007, in urma scandalului de spionaj in care au fost implicati. Ca urmare, ar fi trebuit sa primeasca ultimul garaj de pe linia boxelor la fiecare cursa din sezonul 2008.

Cu toate acestea, asa cum Automarket v-a informat cu aproximativ o luna in urma , McLaren vor utiliza al cincilea garaj de pe linia boxelor. Decizia a fost luata dupa o serie de discutii purtate de sedul Formulei 1, Bernnie Ecclestone, cu reprezentatii celorlalte echipe.

Duminica, cand primele masini au ajuns la Melbourne pentru prima cursa a sezonului, garajul McLaren a fost amplasat intre cele ale echipelor Williams si Red Bull. Se crede ca McLaren au obtinut aceasta favoare intrucat motorhome-ul lor este foarte mare, iar ultimele garaje de pe linia boxelor sunt mai mici.

Comentarii (8)

  • BoByTzA
    .....
    Si de ca au crescut?
    0 0
  • florin
    de ce?
    de ce a primit Mclaren 3 puncte? Ce este pozitiv aici? ca au pierdut tot anul trecut in scandalul de spionaj? Sau ca prin diverse manarii cum sunt obisnuiti au luat al 5-lea garaj_
    0 0
  • u're wrong...
    ...Fierarii sunt obisnuiti cu manarii, "de cand lumea monoposturilor"!
    0 0
  • radcargt
    paddock
    -nui corect tre sa fie ultimii ca asa e regulamentul ..cei mici nu vor creste...eu joc F1 2007SI e greu sa pleci ultimul.
    0 0
  • nu-i drept
    nu-i corect astia de la mcLaren l-au cumparat si p mosul de ecclestone
    0 0
  • Garaj
    Bai tre sa va ganditzi inainte sa vorbiti, mcLaren e un nume in F1, cum sa primeasca ultimul garaj. ei si cu ferrari sunt de la inceput, in fine aproape de la inceput sunt cei de la mclaren, cum potzi sa le dai ultimul garaj dupa Force India si dupa Super Aguri, nu tre neaparat sa-l cumperi pe Bernie ca sa itzi dea garajul, tine si el cont de istorie.
    0 0
  • Daca e regulament, sa se incalce, nu?
    Pai trebuia sa le dea ultima boxa. Daca asa e facut regulamentul, atunci asa trebuia sa se intample, fara suparare. Iar punctele date de voi pt stirea asta.....chiar nu-si au rostul! Eu am echipa si nu trag sa fac puncte, asa cum nu am facut nici sezonul trecut, ca nu am timp de asa ceva, insa....suntei praf!!!
    0 0
  • Erata
    *...sunteti praf! ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru