McLaren: "DRS va produce o cursă electrizantă în Singapore"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.09.2011
McLaren anticipează că utilizarea sistemului DRS va aduce spectacol în Marele Premiu al statului Singapore.

Formula 1 vizitează Singapore din sezonul 2008, însă cele trei ediţii de până acum nu au produs curse spectaculoase, în absenţa oportunităţilor de depăşire, motiv pentru care utilizarea nocturnei a fost singurul punct de atracţie.

McLaren consideră însă că lucrurile sunt pe cale să se schimbe datorită sistemul Drag Reduction System (DRS), care a produs deja câteva curse spectaculoase pe circuite "plictisitoare", cu excepţia celei de la Valencia.

"Mergem în Singapore încurajaţi de potenţialul de performanţă. Cred că vom continua parcursul pe care l-am avut în acest sezon şi că DRS va oferi curse care altfel ar fi fost mai mult procesionale. Suntem suficient de norocoşi să avem doi piloţi care nu sunt satisfăcuţi să stea în spatele altui monopost, dar adăugarea sistemului DRS înseamnă că ar trebui să ne aşteptăm la o cursă electrizantă în weekend. Circuitul este suficient de lat pentru a oferi lupte echilibrate şi spectaculoase şi sper că asta vom vedea în weekend", a declarat Martin Whitmarsh, şeful echipei McLaren.

Cel mai probabil, sistemul DRS va putea fi utilizat în cursa de la ieşirea din virajul 5 până în zona de frânare pentru virajul 7.

Via | McLaren

Comentarii (1)

  • entuziasmul McLaren
    Cititnd acest articol, parca chiar sunt entuziasmat. Vad promisiunile unei curse pe placut tuturor, unde avem piloti care nu suporta sa stea in spatele altora, unde se foloseste termenul "electrizant" pentru a defini cursa; o cursa unde insusi circuitul face promisiunea unei lupte spectaculoase. Frumos tablou desenat de Whitmarsh, si sper asa o cursa sa avem, dar... daca o sa fie asa, si o sa fie poate chiar o cursa barbateasca cum a fost ultima, oare iarasi o sa vina McLaren plangand ca acesti piloti care nu suporta sa stea in spatele altui monopost au fost...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru