McLaren nu a fost pedepsita de FIA

Publicat Miercuri, 30.05.2007

McLaren Mercedes F1 Team a fost gasita nevinovata de catre FIA pentru incidentul din timpul Marelui Premiu al Monaco, atunci cand oficialii echipei anglo-germane ar fi ordonat pilotilor sai ordinea in care sa termine cursa din Principat.

"McLaren a folosit o strategie optima si in concordanta cu regulile impuse de FIA pentru Formula 1, in conditiile in care detineau un avantaj substantial fata de celelalte masini angrenate in cursa. Este o practica standard care nu a adus niciun fel de prejudicii sportului cu motor", declara oficiali ai FIA.

 Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca nu va mai continua ancheta in legatura cu acest caz si ca subiectul este unul declarat inchis.

Comentarii (23)

  • .
    =)) incepe sa semene a liga lui Mitica =))
    0 0
  • !
    Doamne, nu pot sa cred. Cu stirea asta sper sa se termine cu totul si sa nu mai vad atatea stiri intr-o zi. Din 10 stiri, 6 sunt cu McLraren...:(
    0 0
  • curat 'murdar
    cu ce-s maiprejos cei de la bmw de au primit doar3pct shi cu ce sunt mai presus mclaren de primeste 25 de pct astai hotie pe fata shi in liga lui mitica se fac invartelile mai finutz!
    0 0
  • BINE SI ASA PITZI
    eu sunt totusi multumit ca au dat stirea cu BMW,de 2 zile o pandeam...sa speram ca revin la normal lucrurile...diferenta enorma la punctaje nu o pot explica absolut deloc
    0 0
  • mircea
    25 de puncte pentru ca atunci cand Fia a pus McLaren sub analiza li s-au luat 25. Totul are o logica, trebuie doar sa urmariti atent. Ati putea face asta in loc sa injurati in stanga si in dreapta. E mai util.
    0 0
  • .
    punctele au fost multe, si in plus si in minus, pt ca era vorba de chestiuni serioase sa le zicem asa... acuzatii grave and stuff... facute fie de mai marii F1/FIA fie de foste glorii ale F1...
    ce e mai important e ca cine a stiut azi "sa joace la bursa", a avut rabdare si a schimbat la timp, s-a ales cu 42 de puncte numai din echipa.
    bafta in continuare!
    0 0
  • zile, pitzi
    in 3 stiri mclaren au luat1 data 25 shi de trei x 17 lasa nene M nu le mai tzine apararea ca shi la pilotzi e la fel unuia ii da 3 pct shi la ailaltzi adeca scuderia f si mc le da cate 10 ,15 pct
    0 0
  • re
    mai oamenilor, voi ati urmarit stirile si desfasurarea evenimentelor? s-au dat si s-au luat 25 pct., 17 pct., dupa cine ce a zis. si si-au dat cu parerea cam toti "fostii".
    cei care au luat 3 pct.au vorbit ei despre ei. asa e grila, ar fi trebuit sa va obisnuiti pana acum.
    0 0
  • .
    nu le tin apararea... ete na... mi se rupe de ei... tin cu Ferrari, mostenire de la M$, apropo, sunt pe locul 1100+ in etapa daca te doare asa tare, dar vezi tu, intre plusurile alea spuse de tine, sunt si vro 2-3 minusuri cam la fel de mari... acuma... nu poti sa schimbi echipa cand ti se sc..., pardon, pune pata... pe ziua de azi Macca a inceput cu -17 dar apoi a primit 42 (din 2 stiri)... depinde si cand alegi.
    Deci, when the green flag drops, the bullshit stops!
    0 0
  • uau
    vai ce doare ... dar ce place - azi am picat vreo 1000 de locuri. Sper sa nu-mi urati la mai mare.
    0 0
  • .
    am vazut din gresala stirea asta pe alt site inainte sa apara aici, si mi-am luat imediat McLaren :P. Oricum, eu cred ca s-a luat decizia corecta, McLaren nu a gresit cu nimic, Hamilton nu era suficient de rapid pentru a-l depasi pe Alonso, ar fi riscat prea mult un accident.
    0 0
  • lucatony
    GO McLaren
    Perfect asa este normal nu a avut nicio vina Mclaren daca celelalte echipe sunt mult inferioare lor.GO Mclaren.../
    0 0
  • 25
    ce au luat au dat dublu inapoi
    de ce ia mclaren25 de puncte, naspa
    0 0
  • şi cu dreptatea cum rămâne?
    Au fost acuzaţi pe nedrept, şi au fost pedepsiţi, până la urmă au rămas cu -5, cred că +25, după atâtea - uri e f.puţin!!!!!!!
    0 0
  • Bogdanovic
    da
    e totusi ne drept ce sa intamplat'
    0 0
  • Bogdanovic
    da
    e totusi ne drept ce sa intamplat'
    0 0
  • viduka
    nedrept
    este nedrept deoarece eu trebuia sa vanez stirea ca so anulez pe cea cu minus.atunci nu era ceva concret si sa dat minus pe ceva ce nu a fost dovedit.Daca se trezeste SUTIL si spune ca FERRARI a trisat 2 curse, voi o sa punctati cu -25 pt faptul ca a spus-o, nu ca a dovedit-o.nu e imoral
    0 0
  • horted
    nedrept?
    numai ca acum nu a spus Sutil, ci chiar Ron Dennis. stirea aia s-a depunctat. acum s-a punctat stirea cu "achitarea" echipei. asta e, asa functioneaza jocul.
    multe lucruri au fost "nedrepte" in jocul asta, dar nu am auzit pe nimeni sa se planga ca de exemplu dupa fiecare etapa castigata de Ferrari apareau stiri care ii depunctau, iar cei mai punctati erau tot McLaren si Hamilton.
    the show must go on.
    0 0
  • marfa
    merg pe mana celor de la mclaren..
    0 0
  • ALONSO RULLZZZ
    Fanii lui Ferrari ... v-ati bugurat degeaba .... =)) ... ALONSO RULZZZZ... McLaren RULZZZZ ha ha ha
    0 0
  • PUNCTELE
    De ce nu faceti eu stiu un "sablon" dupa care se dau si se iau puncte nu asa cum credeti voi acolo luam 3 acolo 5 acolo 7 dam 10 dam 3 si sa il vedem si noi!!!
    Faceti si voi o lista cu tipuri de stiri care se puncteaza sau se depuncteaza dup[a acel "sablon", sincer ceea ce faceti voi e asa ascuns, nu stim dupa ce va luati!!!
    Nu mi-o luati in nume de rau , dar sincer concursul asta mi se pare o calceamea nimic nu e la lumina, toate punctele astea cred ca se dau asa dupa cum va doare stomacul sau nu????
    Demonstratii ca totul e f corect.
    Joc de placere ca sincer altfel nu isi are rostul.
    0 0
  • se putea si mai bine
    Nu e chiar cel mai bun titlul domnul Mester. Are o nuanta de "Mclaren scapa nepedepsita". Mclaren si Ron Dennis nevinovati ar fi mai inspirat.

    Legat de puncte...nu stiu cum au reusit unii sa jongleze cu schimbatul cand a mers bine sau prost cu Mclaren ca eu nu pot schimba decat odata pe zi echipa.
    0 0
  • ShArKy
    ...
    sper sa ne recuperam shi noi puntele...trebuia mai multe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru