McLaren: "Penalizarea lui Hamilton este prea severa"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.06.2008
CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, crede ca penalizarea primita de Lewis Hamilton in urma incidentului din pitlane este mult prea severa.

Hamilton va fi penalizat cu 10 pozitii pe grila de stat a Marelui Premiu al Frantei, dupa ce a intrat in spatele masinii lui Raikkonen in pitlane-ul de la Montreal. Astfel, sansele lui Hamilton la victorie s-au redus foarte mult, insa CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, crede ca pedeapsa este mult prea severa.

Oficialul britanic a facut o paralela intre penalizarea pilotului sau si Raikkonen, care nu a fost penalizat in niciun fel dupa Marele Premiu al statului Monaco. "Penalizarea este severa. Lucrurile au fost privite altfel la Monaco, asa ca trebuie sa luam lucrurile ca atare", a precizat Whitmarsh.

Nici coechipirul lui Hamilton, Heikki Kovalainen, nu a avut parte de o cursa prea buna, finlandezul nereusind sa termine in puncte la Montreal. "Nu a fost o zi prea grozava pentru mine. La startul cursei am simtit ca am potential pentru a obtine un rezultat foarte bun, dar apoi am avut probleme cu pneurile. Nu am fost capabil sa fortez pana la capat", a explicat Kovalainen.

Comentarii (22)

  • svf de jigodi
    Exact cum am mai zis ..uitati-va in pana mea la voi in curte nu va uitati in curtea vecinului daca a murit capra voasta sa moara si capra vecinului .
    0 0
  • IS CURIOS.
    Vreau sa vedem catepuncte de penalizare o sa primeasca HAM pentru porcaria care a facuto Si sa le raportam la pct e penalizare primite de KIMI dupa MONCAO. SA VEDEM DACA E FAVIROTA ori nu.
    0 0
  • @sebi5fc
    esti jalnic...la fel ca cei care zic ca hamilton a fost vinovat la faza aceea...cum naiba ma e la mintea cocosului ...crezi ca lewis ar fi vrut sa-l loveasca pe kimi sa castige kubica ? ... ignorand cuvintele rasiste alea tale...uite-te in curtea ta frate...esti JALNIC ! apropo se scrie MONACO nu "MONCAO"
    0 0
  • intrebare
    cine i-a penalizat?comisarii de cursa sau fia?au dreptul sa faca apel hamilton si rosberg la aceasta decizie?
    0 0
  • chiar sunt curios
    pot sa faca contestatie ?
    0 0
  • @sebi5fc
    Probabil ca in viitorul indepartat o sa intelegi si tu F1 . Pana atunci scalda`te in mizeria aia pe care o numesti "viata" , expert in F1 ce esti:)
    0 0
  • @sebi4fc
    Te-ai trezit scriind pe acest site doar asa ca sa te bagi in seama......
    Care-i problema ta? Oricum,acum regret ca m-am coborat la nivelul tau ca sa iti raspund.
    0 0
  • @bogdan_197,@hakkinen
    usor, e un joc, prea tare va implicati...comentarii gen "scalda'te in mizeria aia pe care o numesti viata" sunt intradevar demne de un adevarat manager F1....ar trebui sa se dea ca premii bate ca sa va spargeti capetele unii la altii....
    0 0
  • @kempo
    Ok,vad ca mie imi spui s-o las usor,dar citeste si tu primul comentariu,te rog........
    0 0
  • recunosc, greseala mea
    La titlu comentariului meu am uitat sa adaug @sebi4fc . Administratorii ar trebui sa stearga mesajele sau sa penalizeze userii care fac comentarii de asa natura. E un joc la urma urmei...
    0 0
  • Mircea
    deranj
    Frate cris_t_yan, sincer sunt mai deranjat de "sunte-ti" al tau decat de altceva in momentul asta, mai ales ca ai postat acest comentariu de cel putin 20 de ori astazi. Daca vei mai continua in ritmul asta vei fi nevoit sa abordezi altfel acest concurs. Considera aceasta reactie ca pe un avertisment.

    Multumesc.

    Mircea Mester
    0 0
  • ce sa spunem....
    sebi sa stii ca ai dreptate...ce tot atata se supara...prost e hamilton ca se uita la naiba si s-a izbit in raikkonen...
    0 0
  • ok
    mda mircea...... asa e .... deci nu te raliezi.... asteptam sa fie scoase.... ok..... scopul a fost atins.... multam si gata
    0 0
  • penalizare prea "lejera"
    penalizarea nu este severa..din contra..un pilot de formula 1 (in special unul care se crede campion)trebuie sa fie f atent si f concentrat pe toata perioada cursei....greseala facuta de hamilton este inacceptabila ..mai ales ca au mai fost cazuri si in anii trecuti cand pilotii au fost surprinsi de culoarea rosie a semaforului si au fost descalificati(montoya) ca au parasit linia boxelor pe rosu.
    ce m-a surspins este si atitudinea aroganta a lui Hami in momentul in care kimi ii arata semaforul...In loc sa tina capul plecat a mai avut si tupeu sa riposteze.
    Unde sunt pilotzii de alta data care l-ar fi pus la punct cu o palma dupa ceafa lui de "champion wannabe"....unde esti Senna sa-i pui la punct...cum ai facut cu multi altzi piloti mult mai valorosi decat ingamfatul asta cu accent englezesc...Am fost fan Mclaren de cand ma stiu pana am vazut ce a patit Alonso ...din cauza lui Lewis Gravelton...nu-mi vine sa cred cum l-a prostit pe Ron Dennis in asa hal
    0 0
  • ferrari 4 ever
    Adevarul este ca Ham a intrat ca tolomacul in Kimii. :))

    Just 1 king Michael Schumacher
    0 0
  • @zifi
    subscriu zifi>>>"Just 1 king Michael Schumacher " ... ; )
    0 0
  • right,right....
    just the king of mercy
    0 0
  • ptr multi
    daca puteti uitati-va la inregistrarea cu accidentu dintre hamiltpn si kimi si veti vedea din ce cauza sa intamplat incidentu.fiti atenti la semaforu din capu pitline.la schimbarea culorilor.
    0 0
  • Hamilton rookie!
    Hamilton nu e pregatit pt. f1 pt nu doar talent si noroc tre sa ai dar si rutin ...raikkonen si kubica de ce au putut sa opreasca si ma rog de la 80km/h cu monopost f1 franarea e aproape instant si cat despre monaco si raikkonen chiar la 200mph la conditie de la monaco e altfel cand blocheaza si roata si tre sa ai si talent s-o prinzi asa cum a facut c coulthard nu a putut...zifi : "Just 1 king Michael Schumacher"!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • MDA...
    1. Inainte sa comentati despre Hamilton, mai curand ati invata gramatica. Prea multe greseli "pe metru-patrat".
    2. Da, cam lasa de dorit greseala lui Hamilton, dar sa nu-mi spuneti ca restul sunt niste experti in F1.
    3. Devreme ce a castigat niste puncte importante, devreme ce a fost "vice-campion mondial", devreme ce anul trecut, anul lui de debut, a fost pe podium, locul 2 la Monaco si sezonul asta castiga. Devreme ce a facut mai mult decat cei de la Ferrari in anumite curse, chiar n-ai cum sa spui ca nu e bun. Nu cred ca a condus cineva in locul lui.
    4. Mai tineti seama si de momentele bune pe parcursul unui sezon.
    5. Va dati mari smecheri si cunoscatori in "tainele" F1, dar de fapt, nu stiti cum sa va atacati intre voi pentru ca sustineti echipe diferite.
    6. E absurd sa crezi ca Hamilton i-a pasat victoria lui Kubica. Doar nu-s coechipieri ca sa se decida in cadrul echipei asa ceva.
    7. Cati piloti din F1 n-au facut greseli stupide la viata lor din Marele Circ?
    0 0
  • desi...
    Trebuie sa recunosc ca nu mi-a placut cum l-au tratat pe Alonso in sezonul trecut baietii de la McLaren. Dar hai sa fim seriosi, in scandalul de spionaj Alonso a fost foarte implicat. Cum sa vorbesti pe mess si la telefon despre ce ai luat tu de la Ferrari, la o adica? A gresit si el destul, sa nu ne mintim.
    0 0
  • de corectat.
    Nu se scrie "pitline", ci pitlane. Such a different thing.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru