McLaren s-a speriat de performantele Ferrari

Publicat Miercuri, 28.02.2007

Fernando Alonso a fost nevoit sa isi amane plecarea din Bahrein dupa ce masinile Ferrari si-au revenit marti, atunci cand monoposturile Calutului Cabrat s-au prezentat la teste in configuratia finala si definitiva inaintea Marelui Premiu al Australiei. Felipe Massa si Kimi Raikkonen s-au clasat in fata lui Fernando Alonso, cel mai bun timp al spaniolului fiind cu 0.6 secunde mai slab decat cel al lui Massa.

In aceste conditii, McLaren a hotarat sa ramana in Golful Arabiei pentru ultimele doua zile din presezon, chiar daca programul initial nu prevedea acest lucru.

Comentarii (8)

  • ferrari rules :D
    rupeti-le oasele... aratati-le de ce este in stare calutzul cabrat ;)
    0 0
  • Ferrari
    Ferrari castiga tot anul asta...!
    0 0
  • nu ne speriem
    alonso"Imi pare rau dar anul asta voi fi din nou campion"
    0 0
  • Ferrari putrezeste
    Ma intreb din cei care posteaza cati stiu macar un dram despre istoria Ferrari. Iar apoi daca pot compara acea istorie cu prezentul, cand Ferrari F1 e doar un business. Un prezent in care doar masinile lor de strada,care pentru Enzo erau doar un sideshow, sunt cele care merita laudele. Echipa contruita de Schumacher a refacut faima Ferrari de cea mai de succes echipa din toate. Dar o vor pierde din nou in fata lui Mclaren si Alonso. Ferrari a pierdut din oamenii nesuferiti precum Ross Brawn si DirtyTricks Schumacher; sper curand si Todt. Lenesul de Kimi si caraghiosul Massa nu-i vor umple pantofii lui Schuey.
    0 0
  • De la anul Ferrari va fii o echipa de pluton
    Sunt fan Raikkonen dar cand era la McLaren, acum nu mai tin cu nimeni, insa Ferrari a fost tinuta in carti de uimitorul ei pilot numit M Schumacher,deoarece nu era doar un pilot ci aproape k isi pregatea singur masina. Azi Ferrari nu mai are un asemenea pilot iar plecarea lui RB va fii cu siguranta urmata si de plecarea lui J Todt. in concluzie Ferrari a ramas fara "meseriasii" care au castigat titlurile si care erau coloana vertebrala a echipei.
    0 0
  • Om trai si om vedea
    Sa vedem ce va fii unul sunt increzator in noul model Ferrari iar Kimi e un pilot bun dupa parerea mea.
    0 0
  • kimi e urmasul lui Schumi
    Ferrari o sa fac treaba buna cu un pilot ca Raikkonen...sper sa nu mai faca greseli ca cele de anul trecut ....oricum Ferrari e cea mai tare echipa...
    0 0
  • astept mai multa fiabilitate de la McLaren
    Daca monoposturile McLaren nu vor mai avea problemele de fiabilitate din sezoanele precedente nu cred ca ar putea sa il intreaca cineva pe Fernando...
    Nu am vazut nici un pilot mai echilibrat si mai exact , in campionatele precedente a facut maxim 3-4 greseli
    Oricum s-a vazut ca la viteza ,,pura,, monoposturile McLaren au fost cele mai tari
    Daca tehnicienii englezi iti vor face temele iar Fernando o sa puna biciul pe mecanici cred ca vor sparge tot
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru