McLaren se pregatesc pentru cursa din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.03.2008
Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen fac o scurta caracterizate a circuitului din Bahrain, explicand particularitatile acestuia.

Kovalainen a aceptat sa vorbeasca despre caracteristicile inedite ale circuitului din Bahrain, prin prisma faptului ca este amplasat in plin desert.

"Nisipul face ca aderenta sa fie mai scazuta. De asemenea, evolutia este pistei este foarte diferita, pentru ca la start nisipul zboara. In plus, este destul de stresant pentru motoare, pentru ca este ceva praf in aer care in cele din urma ajunge la motor", a declarat Kovalainen intr-un preview pentru site-ul oficial al echipei McLaren.

"Este un circuit foarte dificil pentru pneuri. Sunt cateva zone de franare violenta si sicane de viteza mare unde se schimba directiile la vitteza foarte mare. Trebuie sa fim atenti si sa avem grija de pneuri. Cel mai mult imi plac virajele 6 si 7, cele mai rapide viraje de dreapta si, respectiv, stanga".

Coechipierul sau, Lewis Hamilton, este de asemenea un fan al circuitului Sakhir. "Bahrain este un circuit cool. Este diferit de toate celelalte pentru ca se desfasoara in desert. Imi place foarte mult acest circuit pentru ca are cateva bune oportunitati de depasire, cum ar fi virajele 1, 4, 7 si 10.

Din punct de vedere al pilotajului este un circuit excelent", a precizat Hamilton.

"Designul este grozav, incepand de la linia dreapta foarte lunga. Am multe amintiri placute de aici, anul trecut am facut o cursa fantastica. Aici am obtinut al treilea podium din Formula 1 si am preluat conducerea in clasament, ceea ce a fost putin ireal".

Comentarii (4)

  • oau
    ce secret ai descoperit, ca isi doreste sa castige campionatul =))
    0 0
  • oau2
    ce chestie super tare!!! McLaren se pregateste de Bahrain, McLaren + 3 puncte...ailalti cre' ca stau si se uita...eu inteleg perfect strategia voastra si sunt de acord cu ea...ca prin stirile astea trebuie sa faceti trafic..sa avem activitate pe site sa-i dati pe spate pe sponsori dar nu stiu...cu punctajul asta steril...pfff...
    0 0
  • cool
    Ceilalti care alearga in F1 se pregatesc de o plaja si-i doare-n bascheti de cursa de duminica! De ce nu-i depunctam ca sunt obraznici rau :)! Hai sa fim seriosi! Veniti cu stiri nu chichi-michi!
    0 0
  • :))
    normal ca se pregatesc pe o plaja, aaablongi, pe pista din Bahrain o sa fie mult nisip:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru