McLaren va dezvolta agresiv monopostul până la finalul sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 18.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren a dezvăluit că va continua dezvoltarea monopostului până la sfârşitul sezonului cu scopul de a câştiga cele două titluri mondiale.

Acest sezon este departe de a fi încheiat. Continuăm să rafinăm şi să îmbunătăţim monopostul şi avem în vedere campionatele piloţilor şi constructorilor.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
McLaren a confirmat marţi planurile pe care le are pentru finalul acestui sezon. Chiar dacă trebuie să accelereze dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2013, echipa britanică va continua să introducă update-uri pentru actualul monopost MP4-27 până la sfârşitul acestui sezon.

Informaţia a fost dezvăluită de şeful Martin Whitmarsh, care explică decizia prin dorinţa de a lupta pentru cele două titluri mondiale până la finalul campaniei.

"Călătorim spre Singapore cu un moral considerabil după ce am câştigat ultimele trei curse. Performanţele recente obţinute de Jenson Button şi Lewis Hamilton le-au oferit inginerilor şi designerilor convingerea să continuăm dezvoltarea pe parcursul sezonului. Şi nu vom renunţa la dezvoltarea agresivă a monopostului MP4-27 până la sfârşitul anului."

"Acest sezon este departe de a fi încheiat.

Continuăm să rafinăm şi să îmbunătăţim monopostul şi avem în vedere campionatele piloţilor şi constructorilor. Fiecare cursă de acum înainte va fi importantă şi sunt optimist că putem câştiga puncte bune în Singapore", a declarat britanicul.

McLaren luptă pentru titlul mondial al constructorilor împotriva celor de la Red Bull Racing, faţă de care mai are de recuperat 29 de puncte. În campionatul piloţilor, Hamilton a urcat pe locul doi, însă este la 37 de puncte în spatele liderului Fernando Alonso.

Via ESPNF1

Comentarii (6)

  • GrosJan
    Daca o sa castige McLaren cu Ham o sa fie jale mare la Maranello cu vinovat neasteptat. O sa i se spuna cam asa: nu se poate sa fim doar noi de vina. Daca trebuie sa spunem pilotului nr. 2 sa te astepte si sa te lase sa-l depasesti ceva nu-i in regula. Başca faptul ca "erai" mare dezvoltator de monoposturi.
    10 11
  • @grosjan
    Ai mere dreptate....cand diferenta dintre piloti e de peste 130 de puncte e clar ca ala care are cele mai multe e de vina. E clar ca masina a mers perfect tot timpul si el a fost foarte slab si a pierdut titlul....gandesti aproape deloc....
    8 4
  • AndreiF1
    @Boby: Saracul GrosJan la orice stire apare nu face decat sa spuna cat de slab si cat de prost ca pilot Alonso. Mare smecherie ce face baiatul asta, saracul il roade asa de mult ura incat nu-i in stare de altceva. Trebuie sa ne fie mila de astept de gunoaie umane, nu se merita incercat discutat cu ei.
    8 6
  • GrosJan
    Massa simte cum ii scapa meseria de pilot nr 2 la ferrari. Si daca tot e sa plece, de ce sa nu obtina si el acolo ceva clasari bune decat sa faca jocul "puncte de pomana pentru coechipi".
    6 4
  • GrosJan
    Imaginati-va un boxer care joaca teatrul "ia uitati ce luptator bun sunt" intr-un meci aranjat. Jenibil. La fel stau lucrurile si cu un campion construit cu ordine de echipa.
    5 4
  • Si cu ce dezvolta McLaren monopostul, nu le trebuie un buget...ia sa fie verificati sa vedem cat cheltuiesc ei. Asa, sa vedem cum de isi permit, mai ales cu salariul lui Ham, care e ...micut.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru