McLaren vrea să lupte cu Red Bull şi să obţină un podium până la finalul sezonului

de Daniel Popescu
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va introduce un update semnificativ în Singapore cu ajutorul căruia speră să lupte cu Red Bull Racing şi să obţină un podium până la finalul sezonului.

Esential 1 este numarul curselor in care McLaren a terminat pe podiumul de premiere
2 puncte este avansul celor de la McLaren in fata rivalilor de la Force India
5 este locul ocupat de mclaren in clasamentul constructorilor
McLaren a urcat pe locul cinci în clasamentul constructorilor după Marele Premiu al Belgiei şi şi-a îndeplinit astfel obiectivul de a surclasa Force India, chiar dacă diferenţa dintre ele este de numai două puncte.

Şansele de a progresa pe locul patru sunt însă limitate, întrucât Williams este la 45 de puncte în faţă şi traversează o formă bună. Totuşi, McLaren pregăteşte un update major pentru Marele Premiu al statului Singapore cu care speră ca până la finalul sezonului să lupte inclusiv cu Red Bull şi chiar să obţină un podium.

"Este adevărat că obiectivul pe termen scurt a fost să ajungem în faţa celor de la Force India, dar nu este ambiţia finală.

În Singapore vom avea un alt update major care sper să furnizeze rezultatele promise. Ar trebui să mai avem încă două update-uri până la finalul sezonului care ar trebui să ne distanţeze de Force India, dar şi să luptăm cu Ferrari, Williams şi, poate, cu Red Bull. Nu ştiu dacă vom obţine încă un podium până la finalul sezonului, dar este posibil dacă ne facem treaba bine", a declarat el.

Singurul podium obţinut de McLaren în sezonul 2014 a fost înregistrat chiar în etapa de debut de la Melbourne, atunci când Kevin Magnussen şi Jenson Button au ocupat locurile doi şi, respectiv, trei, în urma excluderii lui Daniel Ricciardo.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • Hakkinen
    Un progres major la Spa, ii vad in fata Ferrari la finalul anului. Macar au motor.
    4 5
  • no chance..poate daca Mc Laban Mirciulica merge la ei..
    app...Martin W a plecat de la Mc Laban Mc..
    http://f1grandprix.motorionline.com/whitmarsh-lascia-la-mclaren/
    2 3
  • As I said... we are building an empire...
    2 4
  • Vise.Nici nu vor trece de rivali de la Force India.Mai demult si Chaterham a declarat ca are ambitia de a ajunge pe locul 10 la Spa.Sunt doar 2 puncte intre cele 2 echipe deci practic sunt la egalitate si vor fi infranti de Force India.Poate la anul sa fie si favoriti la titlu doar daca motorul Honda va fi bun.
    2 1
  • Hakkinen
    nu e nici un progres. Doar au fost Alonso si Vettel slabi acolo.
    2 0
  • @automarket

    ... Nu ştiu dacă vom obţine încă un podium până la finalul sezonului, dar este posibil dacă ne facem treaba bine", a declarat el. - EL cine? (la taguri l-ati pus pe Boullier dar in articol nu scrie nicaieri ca ii declaratia lui)

    in ultima vreme s-au inmultit greselile ... cam cat de praf puteti sa fiti dpdv jurnalistic ... nu va mai pasa deloc de rubrica F1?

    uitati-va la comenturi ... rubrica are foarte multi cititori!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru