Mercedes, socata de decizia FIA

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 14.09.2007

Seful departamentului de motorsport din cadrul Mercedes, Norbert Haug, a declarat ca decizia FIA de a penaliza McLaren a fost “extrem de socanta” pentru echipa.

Echipa britanica a fost exclusa din editia 2007 a campinatului constructorilor si amendata cu 100 de milioane de dolari dupa ce a fost gasita vinovata in scandalul de spionaj industrial.

Oficialii Mercedes si-au exprimat surprinderea la aflarea verdictului si intentioneaza sa faca apel.

“Acest verdict reprezinta un soc extrem pentru membrii echipei si de asemenea este un soc pentru o mare parte a publicului. Vom lupta pentru a da un raspuns pe masura pe circuit asa cum am facut la Monza si pentru a obtine dreptatea in fata curtii”, a precizat Haug.

Comentarii (11)

  • jenant
    Eu as retrage echipa si as concura in alte formule. Si-au batut joc de aceasta echipa si de campionat. Rusine FORMULA 1.
    0 0
  • Mda...
    ... cum spuneam in postul anterior.. trage McLaren un part, hop si si voi cu cateva puncte... 10 - 15 parturi si s-au pus inapoi cele 30 de puncte cu minus de ieri, luate pe "nedrept". Sunt trei stiri mclaren care spun acelasi lucru si pe toate le-ati punctat, si culmea, sunt singurele chestii punctate de voi in ultima vreme. Hai sa vedem un pic pe celelalte site-uri de profil ce mai scrie, poate si-a dat cu parere si bunica lui Alonso ca nu trebuia depunctata McLaren. A, vedeti ca am gasit pe un site ca si Jackie Stewart (pe care il respect si admir) se declara socat de pedeapsa aplicata lui McLaren, cum nu le-ati dat deja cateva puncte celor de la McLaren???? vai!... Dar sunt sigur ca veti remedia situatia. Aveti timp pana duminica, pentru ca sunt sigur ca toti vor spune ca sunt socati, chiar daca nu o cred ci pur si simplu din solidaritate fata de colegi lor, care chiar daca au facut ce au facut sunt in continuare colegii lor din lumea curselor auto. Pana si cei de la Ferrari singura lor declaratie e ca s-a facut dreptate si atat, nu s-au apucat de plans sau mai rau sa arunce cu tot ce au la mana in cei de la McLaren. Asa ca, nu va stresati, aveti ocazii destule in astea doua zile sa-i punctati cu plus pe cei de la McLaren, puteti sa o faceti si mai discret, nu e nevoie sa fie asa pe fata.
    0 0
  • Si era sa uit....
    ... mai sunt si sponsorii care urmeaza sa se delcare socati. Vodafone +5, SAP +2, Santander +6 (ca au spatiu mai mare pe combinezoanele pilotilor) Johnnie Walker +2, Boss +2, toti cei pe care i-am uitat (dar o sa vi-i amintiti voi) +10 si uite asa se face "dreptate" !!!!!!!
    0 0
  • dreptate s-a facut la proces
    concursul e altceva...si se puncteaza stirile...dak esti asa sigur ca mcl va lua o sumedenie de pct tine mcl la echipa si ia primul loc...nu te opreste nimeni ;)

    TOTI jucam dupa aceleasi reguli..e doar un joc ;)

    sau vrei sa mi zici ca ai vb cu raikkonen sa ti castige cursa?
    0 0
  • Poate nu este chiar asa...
    De retras echipa din concurs nu cred ca ar fi chiar corect tinand cont ca pilotii inca se puncteaza. Punctand pilotii pt. performante nu cred ca nu ai putea puncta masina pe care ei au reusit performanta. Daca se stie bine ca McLaren se puncteaza nu cred ca ne retine nimeni sa nu o alegem. Iar despre sponsori nu stiu daca ar fi chiar atat de nemultumiti tinand cont ca echipa inca "alearga" in F1, deci si reclama se face. Pe mine sincer acest scandal nu ma afecteaza, nu o sa schimb echipa cu care tin si nu o sa ma dezabonez de la vodafone doar pt. ca McLaren a fost amendata intr-un scandal.
    0 0
  • iti dai seama....
    ... ca am vb cu Kimi.. dar i-am zis sa fie domnisor si sa-l lase pe Massa in fata ca-i mai simpatic.
    Problema nu e ca se puncteaza stirile.. problema e ca se puncteaza aceeasi stire, sau ca sa fiu mai exact acelasi subiet de tzaspe miii de ori. Si Stevie Wonder ar vedea ca exista anumite simpatii.
    Sincer, chiar mi se rupe de concurs, ca nu am timp sa stau toata ziua sa vanez stiri, a fost pur si simplu o analiza a starii de fapt, nimic mai mult. Si deja am pierdut mult prea mult tim cu aceste posturi.. O zi buna tuturor.
    0 0
  • Ai si tu dreptate.
    Intradevar poate din cele 10 echpe care mai sunt in F1 si-a mai spus cineva opinia banuiesc si ar trebui punctate ca atare. Asta este doar o presupunere deoarece nu am verificat daca la ora asta exista pe undeva aceste declaratii. Poate apar pe timpul zilei tinand cont ca acuma echipe sunt concentrate pe antrenamente.
    0 0
  • stiri
    O parere personala: Ferrari si McLaren vor continua sa faca declaratii despre verdict. Celelalte echipe probabil se vor limita sa spuna ca "daca asa a hotarat FIA, inseamna ca au existat dovezi". Nu cred ca Yamamoto, de exemplu, va lua partea mcLaren sau Ferrari, dar daca omul va spune ceva, se va publica si respectiv puncta.
    0 0
  • @ionut007
    Ionutz mama... daca esti chiar asa de suparat, poti alege Mclaren in echipa cum a zis Miri, sau poti sa te lasi de concurs, sau ai tace mai bine naibii din gura ca oricum esti prost si nu trebuie sa ne strici ziua si noua si celor de la Automarket. Nu trebuie sa iti arati incultura aici pe forum. Cauta alt loc, si lasa-i pe cei interesati de Formula 1 sa umple paginile html ale site-ului cu anunturi mai interesante. Hai ciao!
    0 0
  • Alonso si Hamilton?
    Corect ar fi fost sa le fie luate si astora doi punctele din campionat! Le-au castigat cu ajutorul unor masini care au fost declarate oficial de FIA ca fiind ilegale (si pedepsite in consecinta)! Cei doi piloti au obtinut punctele folosind (fara voia lor neaparat, ce-i drept) masini ilegale... Asadar, dpdv legal, si ei au obtinut puncte ilegale in campionat!
    0 0
  • @jiji
    Auzi prietene, prost stii cine e? Ala care spune si toata familia lui (bun-simtul, pe care tu sigur nu-l ai, nu ma lasa sa-ti spun mai multe). Fraiere, eu nu cred ca am zis ceva jignitor la adresa ta (mai putin in postul asta, dar nu sunt un adept al dictonului "intoarce si celalalt obraz" ci a celui care spune "dinte pentru dinte"). A, si considera ca ti-am facut un compliment, ca daca ne-am fi vazut pe bune nici ma-ta nu te-ar fi recunoscut, gaina ce esti. (In ceea ce ii priveste pe redactorii de la Automarket, daca lasa postul lui jiji si nu au avut bunul simt sa-l stearga, sper ca nu vor avea nimic impotriva sa ramana si al meu.) A, si jiji, ti-ai ales numele cel mai reprezentativ cu putinta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru