Montezemolo: "Cei de la McLaren nu au echipa!"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.03.2008
Luca di Montezemolo continua sa critice echipa McLaren chiar si dupa incheierea scndalului de spionaj de anul trecut.

Prresedintele Ferrari nu a uitat de scandalurile in care a fost implicata McLaren anul trecut si a continuat sa atace echipa britanica, pe care o acuza in termeni foarte vehementi.

Referindu-se la sezonul care va incepe in mai putin de doua saptamani, Montezemolo a precizat: "Sper sa fie un campionat plictisitor, fara procese in curtile de judecata si fara James Bond", cu aluzie evidenta la scandalul de spionaj.

Anul trecut, dupa retragerea lui Michael Schumacher, Ferrari au castigat titlul mult mai greu, iar cu doua curse inainte de final putini le-ar fi acordat sanse. "Dar pana la urma am facut-o, pentru noi avem echipa, pe cand cei de la McLaren nu au", a precizat Montezemolo.

Comentarii (19)

  • Ce dobitoc!!!
    cum adica mclaren nu are echipa dobitocule?????
    0 0
  • .
    Pai se vede totusi ca la McLaren lipseste team spirit-ul de la Renault si Ferrari...si de aia nu au meritat titlul anu trecut...daca pleaca si Ron Dennis..nu-i vad bine pe cei de la McLaren.
    0 0
  • hakkinen
    asta e un italian arogant imputit
    si te mai miri ca nu-i suport pe astia de la ferrari,care alta echipa mai face astfel de afirmatii? numai lor nu le mai ajungi la nas.
    sa ia oricine campionatul,dar nu ei !
    ANTIferarri pana la moarte !!!
    0 0
  • :))
    mah pezz....stiu k tii cu hamilton si stiu k imi esti coleg de banca,...=))....dar dak pleaca denis de la McLaren.....nu ii vad prea bine
    0 0
  • montezemolo
    @hakkinen
    pai atunci mori! YOU MORON!
    0 0
  • andu00
    huuuuuuuuuu...
    sa vd ce se intampla in sezon.eu cred ca ferrari nu au echipa odata ce il aduc pe schumy sa le faca masina ca massa si kimi sant pe langa,asa ca huuuuuuuuuuuuu.........
    0 0
  • Ce arogant!
    Montezica asta vorbeste pe nas! Ce tupeu pe el sa declare asa ceva. Anul trecut abia au castigat campionatul la piloti (la constructori au furat titlul) si acum s-a gasit sa comenteze. Foarte tare italianul. De fapt italienii sunt un fel de romanii!
    0 0
  • LOL
    Ce adanuatura de copchilasi mai sunteti .....
    0 0
  • Alina B
    :)
    logic... cum e si proverbul ala: Vulpea cand nu ajunge la struguri zice k sunt acrii... la fel si cei cu McLaren.... si eu am fost fan McLaren cat a fost Kimi pilot la ei, dar din pacate tb sa recunosc tot Ferarri sunt mai buni...
    0 0
  • andu00
    kkk
    bai a aparut iar kkk-t printre noi.esti tare ,mirosi!!!!
    0 0
  • un martalog
    ferrari o echipa de tot rahatul........ dak nu ar fi mosul de eclestone nu ati mai fi castigat nici un campionat....... "Dar pana la urma am facut-o, pentru noi avem echipa, pe cand cei de la McLaren nu au" nu asa se castiga un campionat......... acuza pe cineva de ceva si dupa aia nu gasesc dovezi pt acuzatiile aduse si mai si depuncteaza echipa degeaba......... ininte de descalificare mclaren aveau titlul k si luat ........
    0 0
  • hahah
    Bai sik.... mai informeazate si tu de acuzati aduse la adresa McLaren si de dovezile care "nu sunt"....
    0 0
  • =))
    Daca voi astia fani McLaren ati gandti...mai mult ca sigur o sa va dati seama ca Montezemolo s-a referit la McLaren ca nu au echipa pentru ca sunt niste hotzi...niste spioni...o echipa inseamna sa gandesti nu sa furi planurile celor de la Ferrari.
    0 0
  • RED &BLACK
    ciobani si mercedesu (Mc.Laren).
    nu aveti nici o cunostinta despre formula1 si mai vorbiti despre mercedes caci se ocupa numai de spionaj si de furaciuni. HUUUUUUUUUUUUUUUUUU mercedes Hai RAIKÖNEN !!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • hakkinen
    echipa feraieri
    macaronarii au echipa,intradevar,cu bernie si cu max fac ei echipa.....................
    0 0
  • macaroana vorbitoare
    Uite ca a vorbit si spagheta de montezemolo. Cred ca se plictisea de moarte si a zis sa mai scoata o pasta pe gura. Deja mi-e sila de italienii astia...buricul pamantului.
    0 0
  • Finlanda
    @red&black
    Daca stii tu atatea despre F1 cred ca ai vreo 77 de ani...sau nu mai stii in ce an a fost prima cursa? Bine ca te-ai gasit tu sa ne dai lectii. Iti recomand filmul despre viata lui Enzo Ferrari...si mai vorbim apoi de furaciuni si comportament fata de piloti!
    0 0
  • @Gabe
    Ai uitat pesemne ca un individ de la Ferrari a luat legatura cu cei de la McLaren si nu invers mah!Deci Ferrari are echipa slaba cu indivizi dubiosi :)) McLaren o sa-si ia revansa anul acesta!
    0 0
  • @RED@BLACK
    Tot hotul se teme de furat! :)) Ferrari a castigat titlul fara merit anul trecut la constructori insa Kimi a castigat pe merit!Este un pilot ft bun si toate ghinioanele din trecut s-au intors si a reusit sa castige titlul la piloti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru