Montezemolo: "Raikkonen trebuie sa-l ajute pe Massa"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 03.10.2008
Luca di Montezemolo ii transmite un mesaj foarte clar lui Kimi Raikkonen: finlandezul trebuie sa-l ajute pe Felipe Massa sa castige titlul mondial.

Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, l-a aparat pe Kimi Raikkonen dupa rezultatele mai putin convingatoare din ultima periaoda si spune ca se asteapta sa demonstreze ca este campionul mondial in exercitiu.

In plus, oficialul italian a explicat ca finlandezul trebuie sa il ajute pe Massa sa devina campion. "Sunt sigur ca Raikkonen a inteles acest moment".

"In plus, nu este un fost star: vorbim despre campionul mondial en-titre, un pilot care, in ciuda unor probleme la sistemul de evacuare, a facut o cursa extraordinara la Magny Cours", a declarat Montezemolo pentru Gazzetta dello Sport.

"Massa mi-a spus ca fara acea problema nu ar fi reusit niciodata sa il bata. De asemenea, a fost rapid si la Spa, dar a avut ghinion cand a iesit de pe circuit intr-o zona imposibila. In schimb, Hamilton a iesit, dar a fost capabil sa revina".

"In plus, Kimi este curajos si intotdeauna a lucrat pentru echipa. in ultimele trei curse va trebui sa demontreze tuturor efectul de campion mondial ajutand echipa si ajutandu-l pe Massa.

Este clar ca avem nevoie de el la 100% din capacitate".

Comentarii (3)

  • :|
    desi sunt fan kimi presimt ca o sa abandoneze si in japonia:(
    0 0
  • concentrare
    kimi a fortat putin nota, pierzand teren in fata adversarilor. lipsa de concentrare si dorinta de a egala la puncte adversarii au dus la abandonurile de care a avut parte. de-acum inainte nu va mai avea stresul ca trebuie sa castige neaparat si eu cred ca va face o cursa frumoasa.
    0 0
  • Pentru kimifinish
    Cred ca toti fanii lui Raikkonen nu mai stiu la ce sa se astepte. As fi bucuroasa sa-l vad terminand cursa...GO KIMI!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru