Montoya crede ca Hamilton va castiga titlul

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Juan Pablo Montoya considera ca Felipe Massa va castiga cursa de la Interlagos, insa anticipeaza ca Lewis Hamilton va deveni noul campion mondial.

Fostul pilot de Formula 1, care in prezent concureaza in NASCAR, sustine ca Massa se va impune in Marele Premiu al Braziliei si il sfatuieste pe Hamilton sa nu ii stea in cale.

"Probabil ca Massa va castiga cursa. Si daca eram Hamilton, nu as fi aproape de el. Daca Massa ajunge langa el, l-as lasa sa treaca. Hamilton trebuie sa joace inteligent. Cand este atat de tanar si esti in Formula 1 vrei sa castigi fiecare cursa. Asta-i grozav, dar cand concurezi in puncte trebuie sa inveti ca un rezultat diferit poate fi cel mai bun pentu tine".

Montoya a adaugat ca esecul de anul trecut nu il va afecta pe Hamilton si anticipeaza ca pilotul echipei McLaren va deveni campion. "Poate foarte putin, pentru ca stiu cu totii ce s-a intamplat anul trecut, dar nu cred ca o vor da in bara", a precizat columbianul. "McLaren au mai castigat titluri mondiale, asa ca vor face o treaba buna in Brazilia. Cred ca Hamilton va castiga, ar fi o surpriza sa nu reuseasca. A facut o treaba buna in cariera si cred ca este un tip grozav.

In Formula 1 conteaza doar masina, asa ca daca ai asta, totul merge bine pentru tine".

Comentarii (6)

  • Felicitari
    Tin sa ii felicit pe cei doi colegi care sunt in fruntea clasamentului. Se pare ca lupta lor este mai stransa ca cea din F1 . Inspiratie maxima!
    0 0
  • @ all
    ati auzit??...masina conteaza...lol dak ar fii avut massa sau kimi masina lui ham...sa va vad atunci..unde era hammy??
    0 0
  • Uite-l
    priviti-l pe omul care il facea de ras pe schumacher Lewis the Best!!!!!
    0 0
  • @scuderia
    ce vb ma tu acolo ... adica ferrari e slaba fata de mclaren ??? ferrari au o masina mai buna decat cei de la mclaren dar nu stiu sa o seteze . cauta alta scuza ca asta nu e plauzibila .
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Join
    Nu stiu cat de mult a reusit sa-l faca de ras pe Schumi, Montoya... dar daca nu ma insel Montoya, wannabe-ul Formulei 1... imi aduc aminte ca nu a reusit nimic prin Formula 1 si a plecat in Indy Car acolo... unde se castiga si nefacand nimic, paradoxal. Saracii Zanardi si Bourdais.... ii si vezi mari campioni prin Formula 1?
    0 0
  • Sal
    JPMontoya,singurul pilot care il batea la funduletz le Shumi.Bafta Lewis...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru