Montoya, "debutantul anului" in NASCAR

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.11.2007

Fostul pilot de Formula 1 Juan Pablo Montoya a primit weekendul trecut premiul "Debutantul Anului", dupa un prim sezon impresionant in NASCAR.

Columbianul in varsta de 32 de ani a terminat pe locul 15 ultima cursa a sezonului, ocupand la final locul 20 in clasamentul general al pilotilor din NASCAR. Montoya a castigat 7 curse de Formula 1 in 6 sezoane si a devenit primul pilot hispanic care a castigat o cursa in NASCAR, evenimentul petrecandu-se in luna iunie a acestui an. In plus, Montoya a terminat de 3 ori in primii 5 si de 6 ori in top 10, iar pilotul sud-american crede ca anul viitor va inregistra performante si mai bune.

"Am invatat mult", a spus Montoya. "Cred ca vom incepe mult mai bine. Suntem destul de comopetitivi, dar mai sunt multe de facut. Cel mai important este ca am invatat sa aduc masina in stare buna dupa fiecare cursa. Indiferent ca termin pe 35 sau primul, trebuie sa o aduc acasa. Asta este foarte important", a mai precizat sud-americanul.

Comentarii (3)

  • montoya
    F1 a pierdut un mare pilot ... unul dinre putinii care faceau sepcatacol
    0 0
  • de acord cu mp
    Dap, si mie mi-a placut de montoya, intradevar ca era increzut uneori si nu prea stia de gluma, dar stia pe pista sa faca si spectacol, si depasiri si curse bune...pacat de el totusi
    0 0
  • Sorin Blaj
    Montoya?
    Multe sperante, putine realizari. A dezamagit in Formula 1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru