Mosley explica de ce doreste un motor unic in F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.09.2008
Max Mosley sustine ca Formula 1 va avea probleme financiare foarte mari in urmatorii 10 ani daca echipele nu vor utiliza pana atunci un motor unic.

Presedintele FIA, Max Mosley, a declarat miercuri, in cadrul unui interviu pentru pulicatia franceza L'Equipe, ca doreste ca in viitorul apropiat toate echipele sa utilizeze un motor unic , cu scopul de a reduce costurile.

La scurt timp, Mosley a venit si cu cateva explicatii pentru o decizie atat de radicala. "Formula 1 nu ar trebui sa-si piarda caracterul de excelenta in tehnologie, dar trebuie sa investeasca in tehnologii utile", a precizat Mosley.

"Stiu ca sunt unii care spun ca nu este miscarea potrivita, dar eu vorbesc despre lumea reala. Daca Volkswagen poate cumpara un motor pentru masini de strada mai ieftin decat cel produs de ei, cu siguranta vor face asta. Dupa ce pun logo-ul VW pe el, totul e la fel".

"Acesta este un mod rezonabil de a privi aceasta afacere. Daca nu ne gandim serios la reducerea costurilor, in urmatorii 10 ani vom avea probleme".

Comentarii (2)

  • :))
    asta chiar e un idiot :)
    0 0
  • !!!???
    Mosley a devenit senil!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru