Nasr şi Ericsson şi-au prelungit contractele cu Sauber pentru 2016

de Daniel Popescu
Joi, 23.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Nasr şi Marcus Ericsson vor concura pentru Sauber şi în sezonul 2016, după ce şi-au prelungit contractele cu echipa elveţiană.

Esential 5 este cel mai bun rezultat inregistrat de Sauber in sezonul 2015
Sauber a dezvăluit joi în avanpremiera Marelui Premiu al Ungariei linia completă de piloţi pentru sezonul 2016 al Formulei 1. Elveţienii au decis să le acorde în continuare credit lui Felipe Nasr şi Marcus Ericsson, care împreună au la activ doar trei sezoane în Formula 1, inclusiv cel curent.

Nasr s-a remarcat în acest sezon prin locul cinci ocupat în Marele Premiu al Australiei şi consideră că încrederea acordată de Sauber este un pas important în cariera sa.

"Prelungirea contractului cu Sauber este un pas important în cariera mea. Locul cinci în prima mea cursă de Formula 1 în Australia este punctul de referinţă al carierei mele de până acum. Acum aştept cu nerăbdare a doua jumătate a sezonului. Obiectivul este să sprijin echipa cât de mult pot, inclusiv cu dezvoltarea monopostului", a declarat brazilianul.

Ericsson se află deja la al doilea sezon în Formula 1 după debutul pentru Caterham din 2014 şi spune că va da totul pentru a demonstra că îşi merită locul în Formula 1.

"Sunt foarte bucuros că Sauber are încredere în potenţialul meu pentru încă un an.

Până acum am câteva amintiri bune din primul meu an cu echipa elveţiană. Mă simt onorat să fac parte din familia Sauber şi voi continua să dau tot ce am mai bun pentru a avea succes", a explicat el.

Via Sauber

Comentarii (1)

  • Buni banii lor. Normal ca vor sa continue cu ei.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru