Nelson Piquet: "Massa va fi mai bun decat Kimi"

Publicat Vineri, 27.04.2007

Nelson Piquet, triplul campion mondial, a declarat ca in acest sezon competitional Felipe Massa va termina in fata lui Kimi Raikkonen.

"La inceputul sezonului nu stiam care este diferenta dintre cei doi, dar acum se poate observa ca Massa este mai rapid ca Raikkonen in calificari. Cauciucurile sunt la fel, masinile de asemenea, lucru care ma face sa cred ca Felipe este mai rapid", a declarat fosta mare glorie a Formulei 1.

 Vorbind despre desfasurarea ulterioara a actualului sezon competitional, brazilianul a mai spus: "Cred ca si Schumacher daca ar mai fi pilotat tot ar fi facut greseli. Dintre toti, Alonso mi se pare cel mai constant, dar vad un plus din punct de vedere tehnic pentru Massa".

Comentarii (11)

  • again
    deci,data trecuta,la stirea cu alonso mai bun ca hamilton nu i-ati acordat nici un minus lui hamilton,stirea fiind cam echivalenta.acum la raikkonen -4 hmmm....
    0 0
  • cred...
    cred ca e din cauza ca Nelson Piquet a zis stirea astea...
    0 0
  • Mircea Mester
    Aham
    Evident.
    0 0
  • avocatu
    evident....
    ...nu ai nevoie de talent:) ca sa obtii puncte in acest concurs: cum bine spunea un coleg de concurs, doar speculantii cu job gen web designer care iau Google-ul in brate si puncteaza de cel putin 3-4 ori pe zi, trecand peste 200 puncte numai in cateva zile, au ceva sanse sa se "afirme", iar apoi protesteaza ca de ce nu au primit atatea puncte la cate se asteptau, comparand la nesfarsit stirile intre ele. Atentie la ridicol!
    0 0
  • iulica
    re
    Credeam ca ti-a trecut supararea oolegu'
    Asa functioneaza jocul asta. Punctezi stirile pe care le gasesti. Nu trebuie sa stai pe 10 site-uri de stiri din F1. Iti zic doar ca eu accesez un singur site cu informatii. Poti sa-ti faci o idee despre stirile zilei, apreciezi modul de punctare si faci schibari. Mai castigi, mai pierzi, asta e. E un joc la urma urmei.
    Oricum, punctele mari se fac in weekendul cursei. Te astept atunci in primii 10. Succes!
    0 0
  • ?
    nu stiu ce legatura are jobul de web designer cu cautatul pe google...dar ma rog...oricum Kimi e mai bun decat Felipe asta e clar, Felipe e inca un copil cu scapari, Kimi mai trebuie sa se acomodeze putin la Ferrari dar tot o sa ajunga campion mondial..o are in sange:)
    0 0
  • subiect
    era tare sa scazi puncte daca zicea senna ceva. faza asta cu a zis x, a zis y mi se pare mai penala decat toate. cine esti tu mestere sa apreciezi a cui parere e mai avizata ?
    0 0
  • avocatu
    pt Candino
    sa te ajut putin, ca vad ca iti este ceva mai greu...punctam pe faptul ca doar cei care petrec cel putin 8 ore pe zi in fata monitorului au sansa de a urmari evolutia stirilor de pe site-urile "paralele", si de a face schimbarile la timp (nu cu o seara inainte, nu dimineata cum facem unii), ci imediat inainte sa apara pe automarket, in caz ca nu ai observat, pe site-ul nostru apar de obicei in vreo 2-3 reprize pe zi, si iti zic si intervalele orare cu aproximaxie dak vrei...acum cred ca intelegi ce treaba are web-designer-ul, care jobu lui e sa stea in fata calculatorului, si printre altele mai intra si pe automarket si site-uri-le alea "minune" si cantareste situatia...pricepusi amu? (si nu a fost decat un exemplu, mai sunt si muulte alte cazuri asemanatoare)
    0 0
  • kfhfoe
    sper din sufletul sa fie asa cum zice fosta legenda a Braziliei.......oricum Massa mi-se pare mai motivat ca Kimmi,dar in momentul de fata cred ca dupa retragerea lui SCHUMI ,Alonso e cel mai bun, desi Massa are avantajul ca el nu e la o echipa noua cum ii Alonso si Kimmi,si mai ales ca el fiinf la Ferrari si anul trecut e obisnuit cu pneurile Bridgestone. Oricum sper ca in viitor sa-si poata arata adevarata valoare si Kubica, si ca la Hamilton e numai intrebarea "cand" va castiga prima cursa.Fiind vorba de Hamilton ceea ce ne-a aratat pana acum ne face sa credem ca prietenia lui cu Alonso nu va fi pe termen prea lung, si sper ca odata(sa zicem max 5 ani) sa se transfere la Ferrari......cred ca ar fi scandalul secolului nu numai pt ca ar parasi o echipa ce l-a sprijinit de 11 ani ci si pr ca englezii urasc Ferrari-ul de pe vremea luptelor cu Schummacher cu Damon Hill, desi si-au avut mandria candva in persoana lui Nigel Mansell.......................deci in concluzie, si fara Schummi ne asteapta suspans.............sa fie oare o coincidenta asa cum acum 13 ani dupa moartea lui Senna a aparut SCHUMMI, asa dupa retragerea lui sa apara Hamilton........................
    0 0
  • Brazilianu' tzi ne cu brazilianu' NORMAL
    Dar KIMI va lua anul asta campionatul absolut sigur!
    0 0
  • corect graphx
    de deea
    pe langa faptul ca este brazilian sh este normal sa tina cu massa ar trebui sa se specificeca kimi este la primul an cu ferrari,pe cand massa are mai multa experienta sh cunoaste masina sh e obisnuit cu bridgestoneoricum nu mai cont deoarece kimi e campion mondialasa ca putin imi pasa de parerea lui nelson piquet chiar daca a fost campionmondialsa vedem ce o sa faca fiiso la renault cum o sa-i linga talpile lui alonso
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru