Nick Fry isi lauda pilotii

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.07.2007

Seful echipei Honda, Nick Fry, i-a dat ca exemple pe Rubens Barrichello si Jenson Button in fata tinerilor piloti, dupa ce a anuntat ca cei doi vor continua la echipa japoneza si in sezonul viitor.

"Jenson si Rubens sunt doua exemple foarte bune pentru tinerii piloti care vor sa stie cum sa actioneze in circumstante dificile. Amandoi au pilotat la un standard foarte ridicat, cu siguranta au obtinut cele mai bune performante cu masinile pe care le-au avut la dispozitie, iar uneori au obtinut performante la care nici noi nu ne asteptam. Sunt piloti de prima clasa", a apreciat Fry.

Jenson Button a raspuns la declaratiile lui Fry afirmand ca nu exista niciun motiv pentru care el si Barrichello sa nu ramana la echipa. "Asta era inevitabil. Nu vad niciun motiv pentru care ar fi trebuit sa fie altfel. Atat eu, cat si Rubens, am facut o treaba buna", a declarat Button.

La randul sau, Barrichello se simte mandru ca a semnat prelungirea contractului. "Este o onoare pentru mine. Chiar daca am avut probleme anul asta, aducem imbunatatiri tot timpul si sunt foarte increzator in ceea ce priveste sezonul viitor", a spus el.

Honda a anuntat oficial ca Rubens Barrichello si Jenson Button vor fi pilotii titulari ai echipei japoneze si in sezonul 2008.

Comentarii (2)

  • nefiresc
    astea sunt stiri de ieri si cred ca sunt introduse tirziu.(nefiresc)
    0 0
  • daniel
    lol :))
    lol ce punctaj,in loc sa dea la ferari raikkonen punctaju asta,ii da lu button
    pai cine e prost sa il ia pe buton si compania???
    :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru