Niki Lauda il critica dur pe Hamilton

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.04.2008
Niki Lauda critica contra-performantele lui Lewis Hamilton din Bahrain si crede ca pilotul englez este sub o mare presiune la McLaren Mercedes.

Fostul triplu campion mondial Niki Lauda este dezamagit de prestatia lui Lewis Hamilton din Marele Premiu al statului Bahrain din weekendul trecut. Austriacul a recunoscut ca avea mari pretentii de la Hamilton dupa debutul senzational al britanicului din 2007.

"In acest moment, Hamilton nu ma impresioneaza", a declarat Lauda pentru publicatia britanica The Independent. "Credeam ca va deveni mai bun anul acesta, dar este mai slab. Este intr-o forma destul de proasta. Accidentul cu Alonso si cel din antrenamentele de vineri au fost inutile. Nu a aratat nimic in aceasta cursa (n.r - din Bahrain). Cred ca toate aceste lucruri se intampla din cauza presiunii care apasa pe umerii sai".

Comentarii (9)

  • Comentariu de la mine
    Nu numai din cauza presiunii ci si din cauza ca nu mai este un pilot cu experienta langa el care sa-i regleze masina si care sa-l tina cu picioarele pe pamant. El a devenit mult prea devreme numarul 1 in echipa si cred ca lipsa de experienta isi spune cuvantul.
    0 0
  • rupt de Pamint
    intr-adevar e cam rupt de realitate pilotul asta. a avut toate conditiile in favoarea sa la inceput si a uitat ca trebuie si el sa depuna efort si sa arate abilitati pentru a mentine si dezvolta performanta.
    0 0
  • Nu incepeti
    Va rog nu incepeti cu balivernele de genul asta. Alonso nu e Dumnezeul setarilor precum il face Alexandrescu. Drpet dovada ca la Renault e pilot de locul 10. Are experienta, nu neg asta, insa nu l-a tinut pe Hamilton in spate tot anul trecut. L-a tinut poate doar in primele 2 curse dupa care gata ... s-au suparat. Si Hamilton a continuat sa castige. Si chiar daca inginerii copiau setarile lui Alonso anul trecut.... ce, au disparut setarile si nu mai vor sa le foloseasca si anul asta? Mi se pare lipsit de orice sens comentariul lu' Miky Alexandrescu, care la fiecare cursa il ridica in slavi pe Alonso. Nu-mi place nici Hamilton insa lasati-l frate in pace ca e un copil.
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Alonso nu e pilot de locul 10, masina pe care o are acum e de locul 10. Hamilton nu are experienta in formula 1. El a fost aruncat prea repede in focul luptei pentru titlu si si-a pierdut capul. Anul trecut el trebuia sa ramana in umbra lui Alonso si sa invete, iar anul acesta era cel mai tare dar din pacate v-a pierde.
    0 0
  • uitati cam repede...
    ca a castigat peste tot unde a concurat. Poate ca Alonso era de ajutor, dar "ca a fost aruncat prea repede in focul luptei".... Daca nu un pilot care a castigat tot, atunci cine?
    0 0
  • Pentru mariusr si sorinbaciu
    Alonso NU este Dumnezeul setarilor, da-l ajuta pana la cer pe Hamilton.
    Setarile de cu un an in urma... N-OR SA FIE NICI IN VECII VECILOR VALIDE CU CELE DIN ANU' CURENT!
    Hamilton..... NU A CASTIGAT IN F1!!!! - deci... nu a castigat peste tot....
    0 0
  • fratilor,
    oricat de mega-pilot ar fi ORICINE, sa nu uitam ca inainte de toate e OM si NIMENI nu e perfect, se intampla sa mai si greseasca! Ok, a facut o cursa proasta - SI?!?! Gata, cu asta demonstreaza sau nu ca are valoare?! Sa fim realisti: pustiu' asta are tot ce-i trebuie sa devina campion mondial (de la masina la bun-simtz si "cap pe umeri"). Prin declaratiile de "mea culpa" demonstreaza asta si - mai ales - ca nu "si-a pierdut capul"! In concluzie - sunt convins ca putem avea incredere in el si... hai sa fim seriosi, e doar intr-o forma mai proasta - o sa vedeti asta! Nu e singurul pilot MARE care mai si greseste.
    0 0
  • hamilton criticat
    eu cred ca cel mai mare vinovat in tot ceea ce se petrece la mclaren de un an incoace este ron dennis.multi au uitat sau nu vor sa recunoasca ca alonso era mai indreptatit macar numai ptr.anul trecut sa fie pilotul nr 1 la mclaren ptr ca venea la mclaren cu 2 titluri mondiale si cu multa experienta.hamilton venea din gp 2 tot campion dar fara experienta in f 1.putea sa astepte macar un an sa capete ceva experienta.aici a gresit foarte mult dennis.in privinta setarilor sa nu uitam ca in prima jumatate a anului trecut mclaren au concurat cu setari FURATE de la ferrari.dupa izbucnirea scandalului cand nu le au mai folosit sa vazut clar ca sunt sub ferrari.
    0 0
  • Auzi la el .."bun simt si cu capu pe umeri" ... Hamil. !!!!!!??? ,, chiar ma intreb daca te uiti la curse !!!
    Marinescu@ ,, cred ca te referi la alt pilot , sincer ,, ca la Hmil. nu se nimereste nici o caracterizare de-a ta ,,,Sa ai tu incredere in Hmilton al tau in veci si vecii care ai vrea tu ., ca la cit de " colorat " e ,, asa ii e si creieru ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru