Noul monopost Toro Rosso a debutat la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.04.2008
Scuderia Toro Rosso au testat miercuri pentru prima oara intr-un cadru oficial noul monopost STR pe circuitul de la Barcelona.

Noua masina a Scuderiei Toro Rosso este de fapt o reasamblare a monopostului Red Bull RB4 si beneficiaza de o aripa de rechin atasata aripii fata.

Primul pilot al echipei care testeaza noua masina este Sebastien Bourdais, urmand ca Sebastian vettel sa preia joi controlul volanului.

Monopostul STR3 si-a facut deja debutul luna trecuta, neoficial, pe c ircuitul italian Vairano, iar reprezentatii echipei spera sa il foloseasca pentru prima oara la Marele Premiu al Turciei din luna mai.

Toro Rosso au avut un debut promitator de sezon cu vechea masina, castigand doua puncte in Australia prin Bourdais.

Comentarii (9)

  • chiar 5....
    daca mai scoate-ti una nu mai pun comment!=))
    0 0
  • Smecherie
    Ce smecheri sunteti voi. Ati asteptat su stirile pregatite sa se faca ora 13.00 si apoi ati iesit puternic cu ele pe site. Buna strategia, mai ales ca unii dintre pilotii care apar in stiri nu testeaza azi si inconsecinta user-ii i-au scos din timp. Dar no, va faceti regulamentul cum vreti voi ca doar e concursul vostru si dupa fiecare cursa il schimbati. E lipsa de fair play.
    0 0
  • Nu este corect...
    Nu este corect ceea ce faceti...cum a zis si clainjv..lipsa de fair play.
    0 0
  • Chiar hilar... :(
    Bai fratilor deja e culmea....
    Din ce in ce mai mult am impresia ca puneti stirle in ciuda noastra, Toata dimineata am asteptat cele 5/6 stiri si pana la urma pe la 12:50 mi-am schimbat echipa pt teste... si poc, nici nu am apucat sa fac bine schimbarile ca apar stirile.. Am pierdut 30 de puncte numai pt ca ultime 6 stiri au aparut cu intarziere fix dupa ora 13....
    Eu zic ca reprosurile astea care au venit aproape instant ar trebui luate in seama. Pt ca vin din partea userilor care se pare ca sunt activi, ei sunt cei care fac concursul, macar respectati-i...
    0 0
  • Comentariu de la mine
    dar totusi ne spuneti si noua cine beneficiaza de aceste stiri??? e o intrebare retorica. E culmea ce se intampla, nu ma asteptam chiar la asa ceva. Toata dimineata nimic si deodata avalansa de stiri. Nu v-a cazut netul cu atatea stiri deodata??
    0 0
  • Timp
    Ca dovada ca aveau stirile pregatite, dar au refuzat sa le dea pe site sta faptul ca de obicei intervalul dintre o stire si alta e in general putin peste o jumatate de ora in zilele normale ale concursului. Acum, intre 12.57 si 13.28 apar vreo 6 stiri. Cred ca v-ati dat de trei ori peste cap ca Fat Frumos din poveste si acuma sunteti zmei.
    0 0
  • @Redhimihai, petros
    si eu tot la 12:55 am schimbat! Nu e corect...sunt la munca si incerc sa fac tot posibilul sa fiu conectata si la joc...tot ce a fost palpitant a disparut , si eu am pierdut o gramada de puncte, dar asta e concursul, are regului NUMAI pt useri se pare
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Cred ca de la atatea stiri li s-a infundat netul
    0 0
  • Comentariu de la mine
    Mai sunt cateva ore pana la deblocarea schimbarilor si acum e sansa de a mai baga cateva stiri cu multe puncte. BAFTA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru