O noua facilitate F1 Champ: Widgeturi pentru bloguri

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.04.2008
Automarket.ro pune la dispozitia tuturor userilor F1 Champ mai multe tipuri de widgeturi pentru publicarea pe propriul blog/site a pozitiei ocupate in clasament.

Mai multi useri F1 Champ au initiat recent un thread pe forum in care si-au exprimat dorinta de a avea la dispozitie mai multe widgeturi cu ajutorul carora sa faca cunoscuta prietenilor pozitia ocupata in clasamentul F1 Champ. Organizatorii F1 Champ au fost incantati de aceasta propunere si au indeplinit dorinta userilor.

Astfel, incepand de vineri, toti userii F1 Champ isi vor putea imbogati blogul sau site-ul personal cu widgetul dorit.

Ce este widgetul si cum se foloseste

Widgetul propus de organizatorii F1 Champ este un modul de mici dimensiuni care consta in afisarea unui banner de diverse dimensiuni pe pagina personala de internet a unui user (blog, site personal etc). Pentru afisarea bannerului, tot ce are de facut userul F1 Champ este sa copieze codul corespunzator tipului de banner dorit in blogul sau site-ul personal. Codul pentru generarea widgetului este disponibil permament in sectiunea Widgets .

Bannerul afiseaza locul ocupat de user in clasamentul general, precum si numarul de puncte acumulate pana in momentul respectiv.

Aceste informatii se actualizeaza automat, fara interventia suplimentara a userului.

Prin aceasta facilitate, toti vizitorii blogului / site-ului respectiv vor fi permanent la curent cu evolutia userului respectiv in F1 Champ.

Comentarii (4)

  • tare`
    deja l-am pus. silviu.bloghit.ro
    0 0
  • unMarenimic
    asta e ca sa va faceti voi reclama gratuita
    0 0
  • @bogdan_g
    Asa cum este specificat si in stire, noua facilitate a fost implementata la sugestia userilor de pe forum.
    0 0
  • pt. bogdan_g
    tu cred ca stai toata ziua pe automarket.ro si nu-ti trebuie aceeasi informatie si in alta parte. e la alegerea ta daca il folosesti sau nu. si sa fim seriosi, si tu daca ai fi oferit o informatie (printr-un Widget) cereai ceva in schimb (exemplu un logo de al tau). felicitari automatket.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru