O secunda pe tur intre Ferrari si McLaren?

Publicat Sambata, 05.05.2007

"Ferrari testeaza practic o masina complet noua". Afirmatia ii apartine lui Franz Tost, unul dintre liderii echipei Toro Rosso, si vine dupa ce atat mass-media cat si inginerii celorlalte echipe prezente la testele din aceasta saptamana de la Barcelona au observat ca masina pilotata de Massa si Raikkonen la Catalunya este schimbata radical atat din punctul de vedere al comportamentului cat si din cel al formelor exterioare.

Astfel, in timp ce podeaua a fost regandita pentru a face fata testelor tehnice FIA, sistemul de racire a motorului a fost imbunatatit iar elementele aerodinamice regandite. Zvonurile care circula prin paddock au fost confirmate partial chiar de Felipe Massa, care a declarat senin: "Masinile noastre sunt acum cu cel putin o jumatate de secunda pe tur mai rapide decat inainte".

In aceste conditii, germanii de la Sport Bild afirma chiar ca avantajul pe care Ferrari il au in fata celor de la McLaren poate urca pana la nu mai putin de o secunda pe tur.

Comentarii (3)

  • nu prea cred
    si uite asa o barba aveaaaaa
    0 0
  • ferrari
    Sper sa ii bata pe toti anul asta.
    0 0
  • ferrari
    ii barem pe toti anu asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru