Obiectivul Ferrari: Victorii in ultimele trei curse

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.09.2008
Ferrari si-a propus un obiectiv ambitios pentru finalul acestui sezon. Italienii vor sa obtina primele doua pozitii in fiecare dintre ultimele trei curse ale anului.

In urma cursei din Singapore, Ferrari a pierdut sefia in clasamentul constructorilor in favoarea celor de la McLaren, iar Lewis Hamilton si-a marit avansul in fata lui Felipe Massa la 7 puncte.

Practic, Hamilton poate termina tooate cele trei curse pe locul 2 in spatele lui Massa pentru a deveni campion.

Prin urmare, Ferrari si-a stabilit un obiectiv ambitios pentru ultimele trei curse ale sezonului: primele doua locuri in fiecare dintre ele.

"Mai sunt trei curse si le vom aborda cu obiectivul de a termina pe primele doua locuri de fiecare data. Avem potentialul de a face acest lucru", a declarat seful Scuderiei Ferrari, Stefano Domenicali. "Nu este usor, dar sa nu uitam ca ne-am confruntat cu situatii foarte dificile in ultimii ani, iar uneori am fost capabili sa castigam, alteori am pierdut, dar motivatia este aceeasi. Echipa este foarte puternica, dar din pacate exista si momente ca acesta. Dar asteptam deja sa ajungem in Japonia pentru a ataca din nou".

In contextul in care Kimi Raikkonen mai are doar sanse pur teoretice la titlu, Domenicali este convins ca finlandezul va da totul pentru ca Mssa sa devina campion.

"Sunt destul de sigur ca stie ce trebuie sa faca. Se va lupta pentru ca face parte din echipa, asa ca nu am niciun dubiu in privinta asta", a mai spus Domenicali.

Comentarii (7)

  • NeoGalaxy
    Interesant :)
    Urmatoarele 3 curse avantajeaza foarte mult masina Ferrari, singura problema este daca va ploua sau nu. Nu stiu cat au rezolvat problema cu rularea pe ploaie, dar masina Ferrari este sigur mai rapida decat cea McLaren. Speram ca viitor sa nu mai existe probleme la fiecare pitstop si lucrurile sa mearga bine. Forza Ferrari :)

    P.S. O sa albeasca saracul Stefano :) Sau cheleste cu siguranta :)
    0 0
  • mda...
    daca ploua la Fuji s-a terminat campionatu' si stiim si campionul!!!!
    0 0
  • gogosi
    dupa cat de bn a mers ferrari campionatul asta... Succes... veti avea nevoie :)
    0 0
  • Puncte Ferrari
    Dupa ultima cursa Ferrari au inregistrat (pana acum) +13 puncte si doar -5 puncte si asta dupa o cursa dezastruoasa. Ma intreb , iarasi , daca era McLaren in locul lor...cate minusuri isi luau... Imi aduc aminte dupa Spa ...cate minusuri erau pentru McLaren ca fusese Lewis depunctat.....Parca prea sunteti ca Bernie voi admini...
    0 0
  • incetati cu visele astea
    incepeti sa deveniti penibili.in special voi cei care faceti strategia echipei.esti prea slab stefano ca sa poti emite asemenea pretentii.nu te vei compara nici peste 100 de ani cu jean todt.anul asta a-ti fost cea mai slaba echipa dpdv al strategiilor pe care le-ati adoptat.sunteti praf.eu sunt fan kimi dar pot sa spun ca ambii piloti au avut in multe curse de suferit din cauza voastra.ferrari au avut in ultimii 10 ani cea mai buna strategie si cele mai rapide pit stopuri.ce a-ti facut cu ele?ar trebui sa plecati si sa lasati pe altii mai competenti in locul vostru.voi purtati cea mai mare parte din vina.de ce l-ati lasat pe scumy sa testeze ptr voi in iarna?acest lucru l-a afectat pe kimi,ptr ca schumy,practic a pregatit masina ptr massa.care nu este in stare sa profite de acest lucru.si kimi are partea lui de vina.o stie el f bine.desi nu il agreez prefer ca hamilton sa castige anul asta campionatul in detrimentul lui massa.si mclaren la constructori,ptr ca au intr-adevar cea mai buna masina.mai buna ca ferrari.si hamilton a demonstrat in cateva curse ca merita sa fie campion.massa este tinut in brate de toata lumea de la ferrari si nu este in stare sa rasplateasca increderea care i s-a acordat.si orice s-ar spune despre el este mult mai slab ca alonso,kimi,hamilton si multi altii.este printre cei mai slabi piloti din f1.
    0 0
  • strategii
    voi nu ati vazut ca la ultima cursa la boxe a fost si piticul ????
    0 0
  • ctlnmihai
    ultimele 3 curse
    massa va castiga ultimele 3 curse ,hamilton pe 2 si kovalalainen pe 3 ,kimi abandon in ultimele 3 curse = victorie Mclaren la constructori si si piloti
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru