OFICIAL: Barrichello rămâne la Williams în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.11.2010
Williams a confirmat oficial că Rubens Barrichello va pilota pentru echipă şi în sezonul 2011. Numele coechipierului său va fi anunţat până la sfârşitul anului.

La numai câteva minute după ce Nico Hulkenberg a confirmat despărţirea de Williams, echipa britanică a anunţat oficial că i-a prelungit contractul lui Rubens Barrichello pentru sezonul 2011. Potrivit şefului Frank Williams, decizia a fost luată datorită expertizei pe care o aduce brazilianul în dezvoltarea monopostului.

"L-am recrutat pe Barrichello la Williams ştiind că ne va aduce expertiză tehnică, experienţă şi pasiune. Ne-a oferit tot ce puteam spera în acest sezon şi suntem încântaţi să confirmăm că va pilota din nou pentru noi în 2011", a declarat britanicul.

Barrichello a obţinut 42 de puncte în clasamentul şi a terminat de 10 ori în puncte în acest sezon, având o contribuitie importantă la locul 6 obţinut de Williams în clasamentul constructorilor.

Pe de altă parte, Williams i-a mulţumit lui Hulkenberg pentru parcursul din acest sezon, fiind convins că are un viitor strălucit în Formula 1.

"Aş vrea să-i mulţumesc lui Hulkenberg pentru munca depusă.

Suntem foarte mândri că l-am sprijinit să obţină titlurile în Formula 3 şi GP2 şi în sezonul său de debut în Formula 1. La Williams am încercat de mulţi ani să aducem noi talente în sport şi suntem convinşi că Hulkenberg va continua să facă lucruri minunate. Îi dorim numai bine şi sperăm că drumurile noastre să se întâlnească din nou în viitor", a mai precizat el.

Numele coechipierului lui Barrichello pentru 2011 va fi anunţat până la sfârşitul anului, toate speculaţiile indicându-l pe pilotul venezuelean Pastor Maldonado, care va testa pentru Williams la Abu Dhabi în această săptămână.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru