Oficial: Force India va folosi motoare Mercedes

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.11.2008
Force India a incheiat astazi un parteneriat cu McLaren-Mercedes. Intelegerea prevede ca echipa din Silverstone sa foloseasca motoarele Mercedes si transmisiile McLaren.

Asa cum se anticipa inca de saptamana trecuta, Force India a anuntat oficial un parteneriat cu McLaren-Mercedes. Echipa patronata de miliardarul indian Vijay Mallya va folosi asadar in sezonul viitor motoarele Mercedes dar si transmisiile, sistemele KERS si alte componente McLaren.

Miliardarul indian a declarat presei ca McLaren va oferi si suport operational echipei pentru ca Force india sa functioneze la cel mai inalt nivel. Tot Mallya a declarat ca intelegerea dintre cele doua parti a fost semnata in prezenta lui Max Mosley si a lui Bernie Ecclestone.

In sezonul trecut, Force India a folosit motoare Ferrari, fiind singura echipa din campionat care nu a reusit sa bifeze nici macar un punct competitional.

Comentarii (6)

  • @force india
    nici la anul nu o sa castige nici un punct...iar daca o sa castige o sa fie pe ploaie...si o sa fie obtinut de sutil:)
    0 0
  • Pt ADMIN
    Draga "Admin",sunt f interesat in a intra in posesia unei "Enciclopedii Formula 1",chiar dc nu am fost unul dintre fericitii castigatori ai ei,sunt interesat in a o cumpara... M-ai putea ajuta?
    0 0
  • mda...si ?
    DE PARCA AR FACE VREO DIFERENTA :))
    motor ferrari sau mercedes, force india tot cu 0 puncte va termina :P
    0 0
  • ...
    Nu as fi asa sigur de rezultatele viitoare ale acestei echipe. Pe langa cele scrise in articol, McLaren le va furniza si asistenta. Ferrari furniza doar motoare. Din cate am citit McLaren deja si-a numit om in echipa Force India (Simon Robert). Sa vedem daca raman si pilotii.
    0 0
  • @TeamClown
    pilotii vor romane aceiasi...asa a declarat patronul:|
    0 0
  • ctlnmihai
    @ivanoff
    Aici gasesti enciclopedia :http://www.amazon.com/Great-Encyclopedia-Formula-2007-One/dp/2847071237
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru