OFICIAL: Frank Williams renunţă la funcţia de preşedinte al echipei

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.07.2010
Frank Williams a demisionat din funcţia de preşedinte al echipei Williams, iar Adam Parr va prelua sarcinile acestuia privind activitatea team-ului britanic.

Williams F1 Team a anunţat la Silverstone câteva schimbări importante în structura de conducere a echipei. Astfel, Frank Williams, coproprietarul echipei, a renunţat la funcţia de preşedinte, care va fi preluată de Adam Parr, cel care s-a alăturat echipei în 2006 ca Chief Executive Office şi va fi responsabil de activitatea de zi cu zi a echipei.

În vârstă de 68 de ani, Williams va rămâne şeful şi acţionarul majoritar al echipei de Formula 1, însă activitatea sa se va restrânge.

"Adam Parr a preluat conducerea pentru a pune echipa într-o puternică situaţie financiară prin dezvoltarea de noi afaceri şi construirea unui program de responsabilitate socială. Aceste iniţiative ne-au adus parteneri precum Porsche şi Cambridge University Press în tehnologie hibridă şi educaţie. Acum, i-am cerut să promoveze în funcţia de preşedinte în locul meu pentru a-i oferi responsabilitatea şi autoritatea de a asigura buna funcţionare a echipei şi a companiei", a declarat britanicul în cadrul unui comunicat de presă.

Parr a admis că este onorat să preia responsabilităţile lui Williams în cadrul echipei sale.

"Este o onoare grozavă şi o mare responsabilitate să preiau funcţia de preşedinte al echipei Williams de la Frank.

Williams rămâne acţionarul nostru majoritar şi şeful echipei şi întotdeauna va fi numele, figura şi inspiraţia acestei echipei. Aspiraţia mea este să mă asigur că echipa şi compania sunt conduse la standardele înalte pe care Frank Williams şi Patrick Head le-au cerut întotdeauna, atât pe pistă cât şi în afara ei", a declarat el.

În urma acestei schimbări, Alex Burns a fost promovat din funcţia de Chief Operating Officer la cea de Chief Executive Officer. De asemenea, Patrick Head va rămâne şeful departamentului de inginerie, în timp ce Sam Michael îşi păstrează funcţia de director tehnic.

Via | Williams F1 Team

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru