Oficial: Webber si-a prelungit contractul cu Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.07.2008
Red Bull a confirmat joi ca Mark Webber va ramane la echipa si in sezonul 2009, dupa ce si-a prelungit contractul cu inca un sezon.

Seful echipei Red Bull, Christian Horner, s-a declarat incantat ca pilotul australian va ramane in cadrul team-ului si in sezonul urmator.

"Suntem incantati sa confirmam prelungirea intelegerii lui Mark Webber pana in 2009. A fost un proces simplu si rapid", a precizat el.

La randul sau, Webber a declarat: "A fost destul de usor. Am avut performante constante. Este un mediu ambitios si putem fi mandri de sezonul nostru de pana acum".

Anuntul a venit la numai cateva ore dupa ce David Coulthard si-a anuntat retragerea din Formula 1 la finalul actualului sezon.

Red Bull nu au anuntat inca cine va fi coechipierul lui Webber anul viitor, insa cel mai probabil acesta va fi Sebastian Vettel.

Comentarii (10)

  • De ce?
    De ce a luat si echipa 15 pct?????????
    0 0
  • @crismar56
    ptr ca a semnat cu Webber ! Contractul a fost semnat de doua parti echipa si Webber :D
    0 0
  • @michelle_b
    Ai dreptate. Nu mi-am dat seama ca un contract se semneaza de doua parti. Felicitari pentru puncte! Nu trebuie sa stai cu ochii pe stiri toata ziua si sa dai click, ci doar sa te nimeresti la momentul potrivit cu echipa potrivita:((
    0 0
  • eheheh
    am luat 30 de puncte la stirea asta:D, ce bine am facut ca nu am pregatit echipa pt maine:P
    0 0
  • nu e corect
    Oricum nu e corect! La Toyota au fost confirmati ambii piloti pt anul viitor si au primit fiecare cate 5 puncte si echipa la fel. Este exact acelasi lucru, adica o confirmare a unui angajament(contract), iar punctarea nu e justa la Red Bull, desi mie personal imi place echipa... Sa nu mai vorbim ca la ora asta nu prea dati voi stiri ,de obicei.
    0 0
  • MARIUS_IRIMIE2003
    La Toyota sunt doar zvonuri ,inca nu au semnat nimic oficial :)
    0 0
  • @crismar56
    cu placere, ca ti-am explicat cum se semneaza un contract. Daca ai vrut sa fii acid in rest ... crezi ce vrei ! Dar sa stii ca oricite stiri ai cauta sau nu, norocul are un mare cuvint de spus, nici nu are rost sa dau exemple, cred ca intelegi. Vezi ziua de ieri la tine ... :-P
    0 0
  • @jondaniel
    felicitari ! si pentru clasamentul bun si inspiratie si pentru ca ai ajuns la AMR 1! Mult noroc in continuare !
    0 0
  • @michelle_b
    ms mult. Defapt suspendarea expira azi la ora 24. Maine dimineata ma duc sa imi recuperez permisul, iar seara ma duc la ai mei sa imi iau GTC-ul inapoi care ma astepta cuminte in garaj. Sambata dimineata plec la mare. Greu au trecut 30 de zile fara masinuta mea:D, dar de maine seara cei 150 de caluti o sa cam manance jar vvvvvrrrrrrruuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
    0 0
  • puncte de ce ?
    bine ca am uitat la stiri doua saptamani ca o stire cu un punctaj incredibil de mare sa strice toata munca mea BRAVO. Nu stiu nici acuma nu ati facut o lista de punctaj ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru