OFICIAL: Williams va furniza cutii de viteze pentru Hispania în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Williams a anunţat oficial că va furniza cutii de viteze echipei Hispania Racing în sezonul 2011 al Formulei 1.

Hispania Racing va renunţa la cutiile de viteze furnizate de producătorul independent Xtrac în favoarea celor oferite de Williams.

Înţelegerea, care va intra în vigoare începând din sezonul 2011, a fost confirmat oficial marţi şi este considerat de cele două părţi ca un pas natural, în contextul în care ambele echiope utilizează motoare Cosworth.

"Acesta este un parteneriat logic, având în vedere relaţia reciprocă pe care o au Williams şi Hispania cu Cosworth. Tehnologia noastră pentru cutii de viteze s-a dovedit competitiva şi fiabila, iar această înţelegere va reprezenta o dezvoltare pentru ambele organizaţii", a declarat Alex Burns, CEO-ul Williams.

Hispania Racing este cea mai slabă echipa de pe grila de start, fiind incapabilă să lupte de la egal la egal cu celelate două echipe care au debutat în Formula 1 în acest sezon. Echipa spaniolă speră ca noul parteneriat să asigure un progres semnificativ din punct de vedere al performanţei.

"Acest parteneriat tehnic este un pas semnificativ înainte pentru Hispania Racing penmtru a-şi îmbunătăţi perfromanta.

Suntem foarte fericiţi să facem asta cu o companie de inginerie şi o echipă precum Williams F1, care are o moştenire uluitoare", a precizat Colin Kolles, şeful echipei Hispania Racing.

Noua înţelegere vine să pună capăt speculaţiilor privind viitorul echipei, presa internaţională afirmând recent că stabilitatea financiară a celor de la Hispania Racing este în pericol.

Via | Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru