Parteneriatul Williams cu Martini, confirmat de noua colecţie de haine pentru 2014

de Daniel Popescu
Marti, 11.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Magazinul de comerţ electronic OnPole a lansat noua colecţie pentru produsele de merchandising Williams pentru sezonul 2014, care include şi logo-ul Martini, semn că producătorul de băuturi alcoolice Bacardi va deveni sponsorul echipei.

Esential 9 este locul ocupat de Williams in clasamentul constructorilor in sezonul 2013
Presa italiană a dezvăluit spre finalul lunii ianuarie că producătorul de băuturi alcoolice Bacardi va deveni unul dintre sponsorii Williams în sezonul 2014 prin intermediul brandului Martini.

Informaţia a fost confirmată indirect la începutul acestei săptămâni, atunci când magazinul online OnPole a lansat colecţia 2014 pentru produsele de merchandising ale echipei britanice. De exemplu, pe cămăşile oficiale ale echipei Williams se observă logo-ul Martini amplasat în partea stânga sus, semn că Bacardi va deveni unul dintre cei mai importanţi sponsori ai echipei.

"Vom oferi o gamă redusă de produse, inclusiv cămăşi, tricouri şi şepci. Sperăm să fie disponibile la precomandă pe site-ul nostru până la sfârşitul acestei săptămâni, iar livrarea se va face până la jumătatea lunii martie", au precizat oficialii OnPole.

Culorile noastre pentru monopost vor fi lansate în Australia, iar până atunci ne concentrăm pe partea tehnică.

Williams
.
Cel mai probabil, logo-ul Martini va apărea şi pe monopostul Williams, însă echipa a refuzat să comenteze speculaţiile şi afirmă că noile culori vor putea fi admirate doar cu ocazia Marelui Premiu al Australiei din 16 martie.

"În această săptămână finalizăm construcţia celui de-al doilea monopost. Bănuim că avem nevoie de două pentru Australia, aşa că toată lumea lucrează din plin la fabrică. Ne bucurăm că toată lumea este la fel de entuziasmată în privinţa noului sezon ca şi noi. Culorile noastre pentru monopost vor fi lansate în Australia, iar până atunci ne concentrăm pe partea tehnică", au precizat oficialii Williams pe contul de pe reţeaua de socializare Twitter.

Williams va utiliza în acest an motoare Mercedes, care şi-au demonstrat fiabilitatea în prima sesiune de teste de la Jerez. De aceea, şefa Claire Williams este încrezătoare că echipa va înregistra un progres după contra-performanţa de anul trecut, când a ocupat doar locul nouă în clasamentul constructorilor.

"Mercedes este un partener fantastic, a fost foarte bun pentru noi în ultimele şase luni în care am muncit la dezvoltare.

Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm această muncă pe parcursul anului", a precizat ea pentru postul de televiziune SkySports.

Via GrandPrix247, Williams, SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru