Pastor Maldonado şi-a avariat monopostul în timpul unei demonstraţii stradale

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 16.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pilotul din Venezuela a fost eroul unei demonstraţii stradale în Caracas, capitala ţării sale. Însă, Maldonado a avut parte de un incident nefericit.

Pastor Maldonando şi echipa Williams au fost în capitala Venezuelei, Caracas pentru a susţine o demonstraţie stradală. Acţiunea a avut loc weekendul trecut, peste 20.000 de fani venind să îl vadă pe Pastor la lucru. Din păcate, fanii pilotului din Venezuela nu au avut parte de prea multă acţiune, Maldonando fiind implicat într-un incident în care şi-a avariat destul de serios monopostul. 

Pastor Maldonado a lovit puternic o bordură, avarind serios suspesia spate a monopostului Williams la doar al doilea tur al circuitului improvizat pe poligoul militar Fuerte Tiunas. Incidentul poate fi văzut în clipul video de mai jos.Pe lângă cei 20.000 de fani au fost prezenţi şi numeroase VIP-uri locale din politică şi armata venezueleană. Frank Williams şi Toto Wolff au fost şi ei prezenţi la demonstraţia de la Caracas ce ar fi trebuit să numere 12 tururi. 

Demonstraţia a făcut parte din ziua în care Venezuela şi-a celebrat sportivii de top. Ruben Limardo, medaliat olimpic cu aur la scrimă şi pilotul IndyCar EJ Viso, au fost şi ei prezenţi.

După incidentul lui Pastor Maldonado, publicul a trebuit să se mulţumească cu o demonstraţie de opt tururi susţinută de pilotul Rodolfo Gonzales în monopostul său de GP2.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • "E FIRESC sa comit greseli de pilotaj", "Sunt greşeli obişnuite. Dacă ne uitam la alţi piloţi, ei au făcut la fel în trecut.", "Trebuie să învăţăm din greşeli"-Maldonado ;))
    27 5
  • Idiot ca de obicei
    27 4
  • x_zone
    mai bine s-ar avaria pe el, nu stiu ce cauta asta in f1
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru