Petrece 5 luni alaturi de Fernando Alonso!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.04.2008
Fernando Alonso a lansat o provocare inedita pentru toti suporterii sai: un fan norocos va petrece 5 luni alaturi de dublul campion mondial. Poti fi chiar tu acela!

Poate ca nu este cel mai bun inceput sezon din cariera lui Fernando Alonso, insa pilotul spaniol stie cu siguranta cum sa-si tina suporterii aproape. Impreuna cu ING, sponsorul principal al Renault, Fernando Alonso a lansat campania "Adopt a Fan" ("Adopta un fan"), prin care un fan norocos va avea oportunitatea de a petrece 5 luni in jurul globului cu Fernando Alonso.

Dublul campion mondial spune ca a luat aceasta initiativa pentru ca are nevoie de sprijinul fanilor sai. "Sezonul acesta, mai mult ca niciodata, trebuie sa-i am aproape pe fanii mei", a scris Alonso pe site-ul sau personal. "Pentru aceasta caut un fan care sa-i reprezinte pe toti suporterii mei, pentru a le simti pulsul si a sti ce le place".

Pentru a aplica la aceasta initiativa, fanii trebuie sa intre pe YouTube si sa posteze un CV in format video cu titlul "Aficionado Profesional". Materialul video realizat de fan trebuie sa contina comentariul propriu al unei curse imaginare castigata de Alonso, urmata de o "conferinta de presa" in care pilotul de 26 de ani este intrebat daca se simte favorit la castigarea titlului mondial.

Alonso va alege comentariul cel mai interesant, iar norocosul fan va obtine o "bursa" lunara de 3000 de euro pentru a-l urma pe eroul sau in jurul lumii de la cursa de la Monaco din luna mai pana la finalul actualului sezon din luna noiembrie.

Participarea la aceasta initiativa nu este restrictionata in niciun fel, astfel ca si fanii lui Alonso din Romania pot aplica la acest inedit concurs. De asemenea, fanii se pot inspira si din CV-urile video postate de suporteri din intreaga lume aici .

Comentarii (5)

  • Comentariu de la mine
    ING nu primeste puncte ca sa ne de-a bani??????
    0 0
  • "ca sa ne de-a bani??????" ??????!!!!!!!
    Vai si-amar!!! Semnele de intrebare cred ca ti le-ai pus tie...
    0 0
  • alonso
    ce tare, foarte norocos cel care o sa castige, dar oare cine nu vrea sa petreaca 5 luni in jurul globului, sa vada cursele live si sa cunoasca alti piloti?
    0 0
  • cazma
    sunt curios cat timp va aloca alonso acestui fan castigaroe inafara de un autograf ?
    0 0
  • am o intrebare
    n-are legatura nici cu Fernando, nici cu Formula 1, da chiar n-aveam pe unde s-o lansez, da' stie cineva ce post transmite cursele de DTM de anu asta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru