Piloteaza un monopost Williams!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.07.2008
Williams au lansat o competitie prin care 9 fani ai echipei britanice vor avea ocazia inedita de a testa monopostul FW30 pe circuitul de la Magny Cours.

Partenerul oficial al echipei Williams, Battery Energy Drink, a lansat o competitie prin care 10 fani ai team-ului pot castiga o excursie de 5 zile alaturi de echipa lor favorita. Castigatorii vor participa la testele echipei Williams din luna septembrie de la Jerez, iar ulterior vor avea sansa unica de a pilota un monopost Williams pe circuitul de la Magny Cours.

"Aceasta oportunitate este destinata tuturor celor fascinati de viteza si experiente extreme", spune unul dintre pilotii echipei, Nico Rosberg. "Vreau sa incurajez pe toata lumea sa participe si sa creada in posibilitatea de a fi unul dintre cei 9 castigatori. Primii mei metri cu o masina de Formula 1 au reprezentat o experienta de neuitat. Am fost socat cand am accelerat pentru prima oara - viteza era nerealista. M-am simtit ca si cum as fi jucat un joc, totul s-a intamplat atat de repede".

Acum, orice impatimit al sporturilor cu motor poate gusta din aceasta experienta. Exista doua moduri prin care fanii pot intra in competitie.

Astfel, fanii pot completa formularul disponibil pe site-ul oficial al competitiei, www.batterydrink.com , sau pot juca jocul Battery Formula Racing Game, descarcabil de la aceeasi adresa. Primii 50 de fani care obtin cei mai buni timpi vor participa ulterior la tragerea la sorti.

In cazul in care alegeti completarea formularului, la selectarea tarii alegeti International, intrucat Romania nu este inclusa pe lista furnizata de Battery Drink. Pentru a putea pilota monopostul Williams este obligatoriu sa detineti permis de conducere.

Comentarii (5)

  • Da eroare la creare de cont
    Imi spune server is busy ,a reusit careva sa-si creeze cont ?
    0 0
  • nici eu nu am reusit!
    :(
    0 0
  • bah baiatule
    apare moldova la alegere tara da nu apare ROMANIA cum pnm ?!
    0 0
  • merge mam inregistrat
    nu apare nici macar marea britanie, franta, italia, germania
    0 0
  • si eu m-am inregistrat
    Dar, ciudat, ca nu mi-au aparut intrebarile premergatoare...
    Si mai ciudat e ca nu apare deloc Romania printre tari.Poate firma aia de baut energizante nu are distributie pe la noi...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru