Pilotii de la Honda se acuza reciproc

Publicat Luni, 14.05.2007

Jenson Button si Rubens Barrichello, cei doi piloti ai echipei Honda F1 Team Racing, au fost foarte aproape de a abandona cursa din Catalunya dupa ce s-au lovit intre ei.

"Nu mi-a lasat destul spatiu, iar acest lucru s-a putut lesne observa. Pana la urma, asta este. Mergem mai departe, iar pana la Monte Carlo sper sa putem face lucruri bune", a declarat Jenson Button.

De cealalta parte, Barrichello a spus: "I-am lasat lui Jenson suficient spatiu. Este o rusine ceea ce s-a intamplat, dar pana la urma sunt incidente inerente in timpul unei curse de Formula 1". Cei doi coechipieri au fost la un pas de a se elimina reciproc din cursa, dupa ce Button l-a acrosat pe Rubens si si-a pierdut eleronul fata.

Comentarii (3)

  • ?
    l-am ales pe Sato dinainte de cursa din Spania dar punctele de la stirea Sato:"nu ma asteptam sa termin in puncte" nu le-am primit nici inainte de a se termina etapa nici dupa de ce???
    0 0
  • hehe..sunt si altii cu bucurii
    dak intr-adevar e bug stai calm ca nu primesti niciun pct inapoi;) mi s-a intamplat si mie ;)
    0 0
  • phradamon
    honda
    piloti buni da fara feedback.... din pacate putini piloti stiu sa dezvolte o masina si sa traga o echipa dupa ei..... asta e
    Button un bun locotenent a unui pilot capabil..... sper sa nu il inlocuiasca pe Barichello cu Klien.... :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru