Pilotii McLaren, investigati de FIA

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.03.2008
Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen sunt investigati de FIA dupa ce Nick Heidfeld si Fernando Alonso s-au plans ca acestia i-au blocat la finalul calificarilor.

Mai multi piloti din plutonul fruntas au terminat ultimul tur rapid din calificari mai devreme decat in mod obisnuit din cauza unei posibile aparitii a ploii, astfel incat au incetinit foarte mult pe circuit pentru a economisi benzina.

Totusi, in acel moment alti piloti erau in ultimul tur rapid de pista, iar Nick Heidfeld si Fernando Alonso s-au simtit impiedicati. Nemultumiti de acest fapt, Heidfeld si Alonso au depus plangere la FIA impotriva celor doi piloti.

Drept urmare, comisarii de cursa i-au somat pe Hamilton si Kovalainen sa se prezinte la o intalnire cu comisarii de cursa, pentru a analiza evenimentele petrecute. Heidfeld pretinde ca din cauza celor doi piloti McLaren a pierdut doua zecimi de secunda si ca ar fi terminat calificarile pe locul 3, in loc de 7.

Comentarii (2)

  • McLaren vinovati pentru TOATE!?!?!
    Intotdeauna cei de la McLaren sunt vinovati......cand pierd cei de la Ferrari,cand Alonso nu poate mai mult,cand ploua afara sau este cutremur in Japonia!......
    0 0
  • grea oftica asta...
    cum a zis si hardboy....de ce sunt intotdeauna vinovati cei ce castiga..dak alonzo ar fi castigat pot sa pariez ca hamilton nu faceau nicio plangere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru