Piquet Jr: "Alonso este un coechipier minunat"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.04.2008
Nelson Piquet Jr sustine ca Fernando Alonso il ajuta intotdeauna cu sfaturi si ca se intelege foarte bine cu el.

Dupa sezonul dificil de anul trecut, cand l-a avut coechipier pe Lewis Hamilton, pentru Fernando Alonso au venit si zile mai bune, cel putin dupa declaratiile facute de noul sau coechipier, Nelson Piquet Jr. Acesta sustine ca primeste constant sfaturi de la dublul campion mondial.

"Lucram foarte bine impreuna", a declarat brazilianul. "Cand suntem pe circuit imi spune cum sa abordez anumite viraje si ma avertizeaza despre problemele circuitului. Este un coechipier grozav".

Totusi, Piquet Jr spune ca este in relatii bune si cu alti piloti din Formula 1, chiar daca admite ca este dificil sa iti faci prieteni in Formula 1. "Nu sunt prieten in mod special cu Hamilton, dar nu poti avea multi prieteni in Formula 1", a precizat el. "Totusi, am o relatie buna cu el, la fel si cu Sebastian Vettel si Timo Glock".

Comentarii (3)

  • ham
    vad ca toti il iubesc pe ham de nu mai pot...si nu e greu sa-ti dai seama de ce.
    0 0
  • ..
    toti il " IUBESC " pe ham si nu e greu deloc de observat ,, .pentru ca e laudaros orgolios ,, plin de el pina in git ,, Pe scurt se crede scumacher ... da in realitate nici par in cap nu are in comparatie cu Sch.
    0 0
  • prietenie intre piloti?
    nu cred sa fie...exista doar concurenta...cat de hamilton, el e la inceput de drum, crede ca poate muta muntii din loc...e copil si mai are mult de invatat...iar despre relatia dintre el si fernando, cred ca marul discordiei a fost hamilton, pt ca fernando e o bomboana si se intelege cu toata lumea...sa vedem in ce relatii va fi hamilton cu noul coechipier
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru