Piquet Jr nu stie inca ce ii rezerva viitorul

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.10.2008
Nelson Piquet jr. a marturisit ca nu stie daca va concura pentru Renault si in sezonul viitor, decizia finala apartinandu-i lui Flavio Briatore.

Piquet Jr. nu a reusit sa impresioneze in sezonul sau de debut in Formula 1, iar viitorul sau in cadrul echipei este incert.

Brazilianul a marturisit ca in acest moment nu stie daca va continua la Renault si in 2009.

"Este decizia lui Flavio Briatore si sunt sigur ca o voi sti la timp. Tot ce pot sa fac acum este sa ma concentrez sa fac cea mai buna treaba in ultima cursa".

Piquet va concura weekendul viitor in fata propriilor suporteri, insa obiectivul sau ramane acelasi, sperand sa ajunga in ultima parte a calificarilor. "Obiectivul meu de la inceputul sezonului a fost intotdeauna sa ajung in Q3 si acesta va fi obiectivul meu pentru Brazilia. Daca masina va merge la fel de bine ca in Japonia si China, atunci este un obiectiv realist".

Brazilianul spera ca noul campion mondial sa fie conationalul sau de la Ferrari, Felipe Massa, insa admite ca Lewis Hamilton este favorit. "Sincer sa fiu as vrea sa-l vad pe Massa castigand. Si daca reuseste, Brazilia va innebuni! Totusi, Hamilton este cu siguranta favorit si va fi greu pentru Massa, dar el va avea spriojinul fanilor", a mai precizat el.

Referindu-se la sezonul 2009, Piquet Jr a admis ca lucrurile sunt in ceata in acest moment din cauza numeroaselor schimbari ale regulamentului tehnic. "Este dificil de spus (n.r - ce se va intampla in 2009) pentru ca anul viitor reprezinta o necunoscuta cu aceste schimbari radicale ale regulilor. Stiu ca echipa a muncit din greu la masina pentru 2009 si am vazut in trecut ca echipa s-a descurcat intotdeauna cu reguli noi. Am demonstrat si in acest an ca putem dezvolta o masina, asa ca sunt optimist in privinta sezonului viitor".

Comentarii (1)

  • @admin
    massa dc nu primeste puncte???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru