Pirelli anunţă pneurile pentru cursele de după pauza de vară

de Daniel Popescu
Joi, 25.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a anunţat joi compoziţiile pneurilor pe care le va furniza în cursele din Belgia, Italia şi Singapore, care vor avea loc după pauza de vară.

Pirelli păstrează în bună măsură strategia de anul trecut în privinţa specificaţiilor pneurilor pentru primele trei curse care vor avea loc începând cu finalul lunii august după vacanţa de vară de patru săptămâni.

Producătorul italian a anunţat joi că, în cursele de la Spa-Francorchamps şi Monza, va furniza echipelor pneuri de compoziţie medium şi hard, similare cu cele ofereite anul trecut.

Schimbarea apare doar în cazul Marelui Premiu al statului Singapore, acolo unde italienii vor aduce pneuri supersoft şi medium, în loc de supersoft şi soft ca anul trecut. Schimbarea a fost făcută cu scopul de a creşte varietatea de strategii şi, implicit, pentru un ghrad sporit de spectacol.

Urmareste Automarket
"A doua jumătate a sezonului începe cu două dintre cele mai rapide şi mai solicitante curse pentru pneuri ale anului, în Belgia şi Italia.
Singapore este o provocare complet diferită: ultima cursă stradală a anului, un teritoriu ideal pentru pneurile supersoft. Ca întotdeauna, selecţiile noastre s-au concentrat pe oferirea celor mai bune oportunităţi pentru strategie"
, a declarat Paul Hembery, directorul Pirelli Motorsport.

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru