Pneurile pentru ploaie extrema vor fi marcate

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.03.2008
Bridgstone au anuntat ca pneurile pentru ploaie extrema vor fi marcate cu o linie alba incepand din acest sezon.

Compania japoneza foloseste deja linia alba pentru cele mai "moi" cauciucuri de uscat. Insa, in urma unor consultari cu reprezentatii FIA, echipele au solicitat unicului furnizor de pneuri din F1 sa marcheze cu o linie alba si pneurile pentru ploaie extrema, pentru ca acestea sa fie deosebite de cele normale pentru conditii de ploaie.

In alta ordine de idei, Mercedes a dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Geneva noua masina care va indeplini rolul de safety car in sezonul 2008. Safety car-ul are la baza modelul SL 63 AMG si a fost dezvoltat de AMG in colaborare cu Performance Studio.

Masina care va fi condusa de Bernd Maylander are un motor V8 de 6.3 litri si accelereaza de la zero la 100 de kmph in 4.6 secunde. Noua masina reprezinta a opta generatie de safety car-uri din Formula 1 dezvoltata de AMG, acestia fiind unicul furnizor pentru competitie din 1996.

Comentarii (2)

  • silviukimi
    foto
    nu puneti o fotografie si cu SC-ul?
    0 0
  • :D
    Ar fi interesant o fotografie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru