Postul lui Briatore la Renault, in pericol?

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.08.2008
Presa spaniola sustine ca Flavio Briatore si-ar putea pierde functia de sef al echipei Renault in sezonul 2009.

Cotidianul spaniol Sport a dezvaluit in editia de miercuri ca actualul contract al lui Flavio Briatore cu Renault in calitate de sef al echipei va expira la finalul acestui sezon.

Actuala intelegere a fost parafata la finalul sezonului 2006 si este valabila timp de doi ani de zile, astfel ca in sezonul 2009 italianul nu are postul asigurat.

Desi se anticipeaza ca Briatore va ramane in cadrul echipei si anul viitor, este posibil ca acesta sa detina o alta functie, mai ales daca francezii nu vor obtine performante bun in acest sezon.

Comentarii (3)

  • stiri
    Buna
    Ati citit voi stirea asta inainte sa depunctati ? Si mai aveti si tupeul sa puneti acolo sursa . E rusine !!!! macar sa nu pui sursa acolo daca nu citesti si sursa in spaniola. Ca scrie total altceva ca ati interpertat voi.
    Apropo sursa engleza care probabil ai citit tu 100 % ca nu face referire clar la acest lucru
    0 0
  • Mircea Mester
    @higshspeed
    1. Watch your language.
    2. Ce anume e rusinos?
    3. Ai impresia ca am scris stirea asta pentru ca vreun user "protejat" sa ia trei puncte? Sau sa nu i se scada? Sau altceva, orice?
    4. Grow up.
    0 0
  • stiri
    nu cred ca protejati, dar nu cred ca scrie in nici o stire ce a aparut la voi pe site, am vautat si eu peste tot, si am citit si sursa sport.es ce ati mentionat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru