PREMIERA: Propunerile Automarket pentru testele de la Silverstone

Publicat Marti, 19.06.2007

Echipa de redactori care se ocupa cu update-ul pentru sectiunea de Formula 1 a portalului Automarket.ro va propune o premiera: doua variante de echipe alese de fiecare redactor cu ocazia testelor din Marea Britanie.

Iata cum am fi ales noi astazi pilotii si echipa:

Echipa Mircea: Kovalainen, Heidfeld - Badoer, de la Rosa - Renault

MOTIVATIE:

Kovalainen - Pentru ca pustiul va incerca sa confirme increderea lui Briatore si se afla pe val dupa ultimele curse

Heidfeld - Pentru ca dupa ce a abandonat la Indianapolis va trage tare pentru a vedea care sunt problemele masinii sale

Badoer - pentru ca este pentru a doua oara in acest sezon cand pilotul de teste Ferrari iese in teste private impotriva celorlalti

de la Rosa - pentru ca de fiecare data cand a iesi in teste s-a clasat printre primii.

Renault - pentru ca a dovedit ca masina e fiabila si ma astept la multe tururi astazi din partea lui Heikki. Poate cu unul dintre acestea salta in fata celorlalti.

Echipa Adrian: Webber, Heidfeld - de la Rosa, Nakajima - BMW

MOTIVATIE:

Mark Webber, pentru ca a aratat in ultimele curse ca este este in forma si ca poate fi competitiv

Nick Heidfeld, pentru ca, in ciuda ultimului Mare Premiu, este unul dintre cei mai buni piloti din F1

Pedro de la Rosa, pentru ca este un pilot de certa valoare care testeaza alaturi de cei mai in forma piloti ai momentului in Formula 1

Kazuki Nakajima, pentru ca este unul dintre personajele simpatice ale Marelui Circ, care poate "exploda" oricand precum Sato

BMW-pentru ca sunt singurii capabili, cat de cat, sa mai rupa hegemonia cuplului McLaren - Ferrari.

Comentarii (38)

  • ?
    parca ziceati ca nu spuneti cine testeaza???
    0 0
  • kova ...
    daca am citit bine se pare ca m-am cam grabit sa il aleg azi pe kova ... se pare ca el se ocupa cu setarea masinii urmand ca sesiunile lungi de tururi sa fie facute de nelson piquet jr ... acuma sa vedem ...
    0 0
  • ???/
    da???
    0 0
  • Aproape..
    ..aceiasi echipa cu tine mircea doar ca Ferrari in loc de Renault.
    0 0
  • alexalas
    mda
    ce rost are sa mai jucam daca ne faceti voi echipele :| ? nu iti trebuie mai mult de 1 minut sa vezi cine testeaza azi si sa alegi o echipa cat d cat decenta , dar dehhh lenea e mare
    0 0
  • stiri
    in timpul sesiunii de teste se mai dau stiri sau se asteapta pana la ora 21?
    0 0
  • tot nu-mi place
    Daca ma faceti sa inteleg de ce e nevoie sa afisati pilotii si din ce motiv ati pus si de ce sunt de preferat acei piloti....tot respectul, dar pana atunci consider ca e o idee proasta.
    In fata clasamentului propunerile astea nu fac decat sa pastreze situatia prezenta. Eu m-am plictisit sa-l vad pe Goosy pe primul loc. I-am urmat insa exemplul si de la Canada am tacut din gura ca e consum prea mare de energie. Felicitari lui Oresteb ca a mai reusit sa reduca din handicap.
    0 0
  • naspa
    stirea asta e mai nasoala ca idee decat cea in care ziceati cine testeaza pt o zi anume...
    inteleg ca vreti sa inovati..dar nu asa

    ce-ar fi ca de acu la fiecare cursa sa propuneti echipe? ce farmec ar mai fi?
    0 0
  • re mda de alexalas
    Oi fi mai priceput ,,exalas,,dar eu an cautat 2 ore si pe paginile oficiale ale echipelor si pe flagworld si pe paddock , doar numai la McLaren erau trecuti pilotii de teste
    Asa ca nu am fost lenes de loc ,poate nepriceput sau ghinionist
    Ce zici?
    0 0
  • HOPA!!
    fainuta idee.
    eu am prima echipa dar cu McLaren in loc de Renault.
    sa vedem ce va fi, se pare ca ploaia o sa participe si ea la teste.
    0 0
  • tot eu
    acum vad ca ati publicat chestia asta la 13:51. asta nu e bine deloc. eu nu eram de acord nici cu listele celor care testeaza in ziua urmatoare, daramite cu mura in gura.
    nu mai e fainuta idea
    0 0
  • Mircea Mester
    :)
    Testam variante, vedem recatiile celor implicati, decidem daca totul ramane sau nu.
    0 0
  • ga2007
    :( No offence!
    Testati,dar nu pe timpul celor care isi cauta singuri stirile.
    0 0
  • Mircea
    ok
    Ok, in acest caz o sa publicam de acum pilotii participanti in fiecare zi, pentru a nu isca controverse. Totul va fi egal pentru toti. Pana la urma, e o sectiune de stiri de Formula 1 si daca nu apare acea stire inseamna ca sectiune e incompleta.
    0 0
  • Perfect de acord
    ..cu solutia. Evitam astfel speculatiile o posibilitatea unora de a se departa extrem de mult
    0 0
  • @mircea
    asta ar mai tre sa publici participanti....e clar ca nu mai am nici o sansa :| (mam apucat mai tarziu de concurs)...daca tot aveti ideei dastea macar faceti sa isi permita toti echipe si piloti mai buni (ca cei din frunte)pe runda si ce ce castigi sa se adune la general....
    0 0
  • mirciozauru
    R: ok
    Daca aveti de gand de azi inainte sa publicati listele cu pilotii care vor testa, va rog sa o faceti cu mai mult timp inainte pentru ca sunt unii care si-au ars retina pentru a gasi pilotii care vor testa. Eu sunt unul dintre aceia si acum mi-e ciuda pentru ca aveam ce face in timpul acela si acum descopar ca l-am pierdut degeaba.
    Ar fi interesant ca de acum inainte daca plecati la munte, la mare, la curse (si nu publicati stiri), daca aveti de gand sa publicati liste cu pilotii sa ne anutati si pe noi pentru a nu ne mai pierde timpul si obosi ochii. Multumesc!
    0 0
  • orestb
    de acord
    Desi nu e greu de aflat cine participa si cine nu, sant de acord cu publicarea celor ce participa in teste. Daca in cursa stie toata lumea cine participa ar fi corect sa stie si in teste sau antrenamente libere.
    0 0
  • cine a zis ?
    sunt unii care habar nu au cine participa in cursa ... sa luam exemplu kubica din gp-ul din sua ... cand o gramada de oameni fie il aveau pe kubica in echipa dupa ce pe toate siturile mari scria ca NU VA PARTICIPA fie intrebau pe unde apucau daca nu cumva am aflat si noi despre kubica sa le spunem si lor ...

    " ok
    de Mircea (19.06.2007, 15:04)

    Ok, in acest caz o sa publicam de acum pilotii participanti in fiecare zi, pentru a nu isca controverse. Totul va fi egal pentru toti. Pana la urma, e o sectiune de stiri de Formula 1 si daca nu apare acea stire inseamna ca sectiune e incompleta. "

    aici cred ca gresesti mircea. ar trebui sa dati pilotii care participa in fiecare zi daca ati aborda toate stirile care apar in ziua respectiva ... lucru care nu se intampla pt ca ar fii o munca titanica pentru voi. deci asa cum aveti un barem clar de notare al stirilor, si chiar modul lor de selectionare de pe siteurile straine nu vad de ce ar fii sectiunea incompleta ...

    pentru astfel de "schimbari" in modul de abordare a testelor ar fii util un vot din partea userilor ... primii 50-100 din clasamentul general sa isi spuna cuvantul ( spun primii 100 pentru a ii evita pe cei care se inscriu cu 100 de echipe pentru a vota de 100 de ori )
    0 0
  • primii 50-100???
    cum adica primii 50 100... adica astialalti ca mine care au aflat de concurs incepand cu etapa a 3-a nu avem dreptu la o opinie sau ce??

    eu nu am avut timp aseara, ca as fi pus eu lista cu care piloti participa si care nu, asa cum am mai facut odata :D
    0 0
  • cristiger
    parerea mea
    ...o idee proasta publicarea pilotilor!
    0 0
  • hplh
    aseara nu se stiau ce piloti participa...si nici eu nu sunt de acord cu publicarea unei liste a pilotilor de teste(care participa la teste)...vrem sa castigam toti...pai sa muncim nene,sapam adanc si gasim liste si ce mai avem nevoie,asa cu mur in gura ce concurs mai este ala...cu alte cuvinte am echipa propusa de Mircea doar ca in loc de Renault am Ferrari(pentru ca testeaza aerodinamica)
    0 0
  • faceti cum vreti; din pozitia voastra oricum suparati niste oameni...cum alegeti?
    Tocmai pentru ca testeaza aero nu as pune banii pe ei. Nu in prima zi oricum....N-am remarcat in Canada/SUA daca Mclaren mai au eleronul fata cu 3 aripi, dar pe cand au probabat ei acel artificiu, nu prea au putut zice categoric nici dupa o saptamana daca ajuta sau nu.

    Mircea, deja v-ati hotarat, dar sa aveti in vedere ca nu vor mai exista salturi mari de pozitii sau rasturnari. Nu se vor mai putea recupera puncte pentru nimeni, oriunde s-ar afla in clasament. Se castigau puncte pentru ca anul asta o echipa are voie doar cu o masina pe zi de test si erau 25-30% sanse sa nimeresti. Cine nu cunoaste cat de cat fata F1, aici scuipa puncte. Pe mine nu ma angajeaza nimeni manager intr-o industrie de care nu am un pic habar, oricat de bun manager as fi, pentru ca nu ai intotdeauna pe cineva sa-ti serveasca informatiile.
    Puneti informatiile pe site, dar dupa ora 14, sau faceti macar un Poll. Altfel mare lucru nu se mai schimba pana in octombrie la ultima cursa.
    0 0
  • .
    e ok sa puneti variante posibile, dar dupa ce se blocheaza schimbarile.
    0 0
  • Astazi se fac teste la Silverston ?
    Am inteles de pe un site de stiri ca astazi ploua si nu ar fi teste, ramanand doar testele de maine si poimanine . Poate gresesc, dar daca este asa atunci astazi nu se dau puncte pentru pilotii care participau la teste.
    Astfel echipele pot sa isi schimbe ordinea pilotilor daca raman doar 2 zile de teste.
    In acelasi timp, doresc o lamurire : puncte primesc doar pilotii participanti sau si echipele pe care ii reprezinta (scuze daca nu am inteles punctarea). Multumesc.
    0 0
  • @hoyad&&hplh
    @hoyad
    daca este un test punctat de baietii de pe automarket ( adik daca participa cel putin 5 echipe, deci da in cazul nostru ) punctele se acorda ca la o sesiune oficiala dintr-un mare premiu, deci echipa va primi media aritmetica a punctelor pe care le primesc pilotii ... cum fiecare echipa are dreptul sa foloseasca un singur pilot, acesta va primi jumatate din punctajul realizat de acesta ( cu toate ca pot aparea si abateri de la regula ... de exemplu in aceeasi zi, pe aceeasi masina pot testa doi piloti ... poate chiar si mai multi dar asta nu am vazut pana acum ...

    @hplh
    m-am referit la primii 50-100 din mai multe motive:
    1) cel mentionat si mai sus ( voturi multiple din parte unui singur om )
    2) concursul nu ofera ocazii prea mari celor inscrisi dupa prima etapa, cu atat mai mult celor inscrisi si mai tarziu ( teoretic vorbind deoarece nu am posibilitatea sa vad pe locuri sunt in clasamentul general cei care au terminat in top10 etapa trecuta). daca esti pe un loc bun un clasamentul general ( top 30 ) nu prea mai conteaza, aici sunt pasionati ai sportului care intra pe j de mii de situri de specialitate deci nu s-ar face o foarte mare diferenta in frunte ( ma refer la clasamentul general ), insa in spate nu toate lumea face acest lucru ( din diverse motive ... ). asa ca imagineaza-ti un fan F1 nu a aflat de concurs din prima etapa si s-a inscris mai tarziu, cum crezi ca o sa poate el avansa in clasament daca toata lumea isi face o echipa aproape la fel cu cea a lui ? mie asta nu mi se pare corect si in plus efortul trebuie rasplatit
    0 0
  • .
    daca vreti sa faceti ceva inteligent ati putea sa afisati rezultatele d la jumatatea zilei (fara sa le punctati)
    0 0
  • Dar sunt teste astazi...?
    Multumesc KalEI, dar nu sunt sigur daca astazi s-au tinut testele la Silverston (din cauza ploii)si atunci in cazul nerularii masinilor pe pista, ar trebui sa se ridice interdictia de punctare pe timpul evenimentelor. Asa ar fi corect.
    0 0
  • Mircea
    hoyad
    Astazi au avut loc teste. Vor fi punctate imediat dupa ce vor aparea rezultatele.
    0 0
  • Mircea
    Multumesc pentru raspuns.
    0 0
  • re hoyad
    se pare ca nu a fost ploaie, cel putin in prima parte a zilei. cel putin asa se vede in fotografiile publicate.
    0 0
  • NU PLOUA
    si am inteles ca ferrari domina urmata de BMW
    0 0
  • alexalas
    pt marius
    Totul va fi egal pentru toti. Pana la urma, e o sectiune de stiri de Formula 1 si daca nu apare acea stire inseamna ca sectiune e incompleta.
    >> daca va fi egal pt toti atunci c rost are sa mai faci un concurs ? scoate frumusel manageru` si fa siteul doar cu stiri despre f1 sa vedem c ranking scoti =)
    0 0
  • alexalas
    ah da mircea nu marius
    sry ca te`am botezat :X
    0 0
  • cam astea sunt rezultatele
    DAY 1 TIMES:
    01. R. Schumacher - Toyota - 1:22.794
    02. de la Rosa - Mclaren - 1:22.915
    03. Webber - Red Bull - 1:23.329
    04. Kovalainen - Renault - 1:23.510
    05. Badoer - Ferrari - 1:23.768
    06. Heidfeld - BMW - 1:23.841
    07. Liuzzi - Toro Ross - 1:24.125
    08. Nakajima - Williams - 1:24.665
    09. van de Garde - Spyker - 1:25.391
    10. Valles - Spyker - 1:25.394

    calculati voi ce puncte luati...eu nu prea iau
    0 0
  • echipele pt. miine 20.06
    Mircea cind afisezi pilotii care vor testa miine?
    0 0
  • horted
    anutian
    ce zici daca se afiseaza odata cu clasamentul testelor de maine?
    0 0
  • asa ar fi corect
    nu exagerez dar am bajbait pe net de la ora 8 la 9 pana am gasit lista...sa mai caute si altii...de ce se mai numeste concurs? sa primim listele, sa bifam pilotii,cine are bulan ia puncte,cine nu se uita,asa vreti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru