Premiile concursului F1 Champ 2008

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 09.02.2008

Numaratoarea inversa continua! Ne apropiem cu pasi repezi de lansarea unei noi editii de F1 Champ. A venit momentul sa aruncam o scurta privire asupra premiilor pe care le vor castiga cei mai inspirati concurenti in F1 Champ 2008.

Premii de etapa:

Locul 1: 600 lei

Locul 2: 400 lei

Locul 3: 200 lei

Locurile 1-10: Cate un tricou F1 Champ - Automarket Team.

 

 

Premii finale:

Locul 1: O excursie pentru doua persoane la Marele Premiu al Turciei 2009, pentru care Automarket va asigura toate costurile: transport, cazare si bilete de acces pe circuit. In plus, marele castigator va primi si un exemplar din cartea "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition".

Locurile 2-5: Cate un exemplar din cartea "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition" si cate un tricou F1 Champ - Automarket Team.

Locuri 6-50: Cate un tricou F1 Champ - Automarket Team.

Cateva detalii despre "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition" de Pierre Menard:

Cartea este structurata in doua volume si cuprinde intreaga istorie a curselor de Formula 1.

Lucrarea este rezultatul a 14 ani de munca din partea autorului si contine peste 1200 de fotografii. Cartea prezinta in cele 892 de pagini toate echipele, pilotii si rezultatele din 1950 pana in prezent.

Comentarii (16)

  • premii
    Super premii !!!
    0 0
  • .
    stie cineva va rog de unde pot achizitiona "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition" ?
    0 0
  • tracto
    nush
    da poate o castigi ;) multa bafta !
    0 0
  • nepremiat
    premii
    dar de premiile de anul trecut nu mai spuneti nimic!?
    0 0
  • minime
    @nepremiatu
    iti zik eu de premiile de anu trecut, erau de 500 300 si 100 roni. ce vrei sa mai zica ?
    0 0
  • alecstm
    @minime
    propabil "nepremiatu" s-a referit la premiile neprimite din sezonul trecut.Anu asta is premii mai faine. Cartea asta imi lipseste din biblioteca ;)
    0 0
  • danielgeorge
    foarte bine ;)
    premii:Premii de etapa: Locul 1: 600 lei Locul 2: 400 lei Locul 3: 200 lei Locurile 1-10: Cate un tricou F1 Champ - Automarket Team.sa speram ca o sa fie super cu noul regulament...si poate ne vedem in top teen ;)
    0 0
  • Tricouri...
    deci mai bine... nu le mai puneati.. ca oricum nu le primim.... incepe. sezonul 2008... si eu nu am primt tricoul din 2007.. deci..sa nu exageram !
    0 0
  • Mircea
    Tricouri
    Dragii mei,Tricourile care nu au ajuns in urma clasamentelor de anul trecut au doua motive pentru a se fi facut "pierdute": 1. userul nu ne-a indicat adresa corecta (tricourile au ajuns inapoi la noi); 2. firma de curierat s-a dat lovita si, desi ni s-a spus ca tricoul a ajuns, acesta a ramas prin zone pe care noi nu le cunoastem. Vom incerca sa facem tot posibilul pentru ca aceste tricouri sa ajunga la destinatia stabilita.Pe de alta parte, in sezonul 2008 am incheiat contract ferm cu o firma de curierat mai serioasa care - speram - nu ne va mai face probleme.In privinta "nepremiat", cred ca stim despre cine este vorba. Insa un premiu neconfirmat la timp, pentru care s-a trimis mail abia la doua luni dupa terminarea concursului, nu are cum sa ajunga. Conform regulamentului, premiile trebuiau confirmate in maximum doua saptamani de la anuntarea castigatorului pe site.Va multumim.
    0 0
  • danielgeorge
    @mircea
    "Pe de alta parte, in sezonul 2008 am incheiat contract ferm cu o firma de curierat mai serioasa care - speram - nu ne va mai face probleme. "DIN fericire,in cazul meu, am numai cuvinte de lauda pentru firma de curierat,care asigura transportul tricourilor si nu numai !!Vreau sa spun ca firma de anul trecut,Adica mai precis..acel baiat care se ocupa de zona in care eu locuiesc...era foarte serios SI NICI MACAR o data nu a incercat "sa-mi dea teapa"...sa zic asa pe romaneste...tipu' era foarte serios si foarte comunicativ !!mereu cand venea la mine,la usa cand ma vedea...imi zicea :D ,pentru dumneavoastra am un NOU colet...de la sit-ul automarket...se obisnuise 'saracu' tip...mai ales ca era cam singurul curier care "se obosea" sa urce pana la mine la etaj(4,ultimul) spre deosebire de "alte firme"...(care ma mai vizitau) si nu se oboseau sa urce etajele mentionate mai sus !!Deci,mai pe scurt AM FOST multumit de firma de curierat de anul trecut,in special de acel baiat foarte amabil si care isi facea treaba cu multa placere !!BAFTA si sper ca NOUL sezon sa fie CHIAR si mai bine,in privinta unor probleme pe care le-am intampinat in sezonul anterior !!
    0 0
  • ?
    regulamentul cand o sa-l vedem ?
    0 0
  • silviukimi
    @eu
    maine la 11 sau 12. cat despre premi eu am primi tricourile, mai putin cel de la general.
    0 0
  • georgedaniel
    @silviukimi
    :D...eu am primit toate tricourile...pe care le-am castigat si banisorii :D , am fost personal sa-i ridic...si in acest fel ii multumesc inca o data lui robert gheorghe pentru promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul de care acesta a dat dovada !cat despre clasamentul genral...trebuia sa castig un tricou si acolo,dar din pacate...am avut o mica "..." si nu am mai reusit sa ajung acolo :( !numai bine !!
    0 0
  • Echipele?
    Userii care au fost inregistrati anul trecut raman valabili sau trebuie sa ne facem alt cont?
    0 0
  • trokou lipsa
    la mine nu a ajuns trikoul :((primul castigat a ajuns si banutzii..dar ultimul nu..:(
    0 0
  • Mircea
    premii
    Premiile vor ajunge. Intrebari despre acestea, pe forum. Sa lasam stirile sa respire!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru