Presă: Barrichello are şanse rezonabile să rămână la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.01.2012
Rubens Barrichello este creditat cu şanse bune să rămână încă un sezon la Williams, potrivit unor informaţii dezvăluite de BBC.

Şansele ca Rubens Barrichello să-şi continue cariera în Formula 1 pentru cel puţin încă un sezon au crescut în pauza prilejuită de sărbătorile de iarnă.

Potrivit unor surse citate de postul britanic de televiziune BBC, brazilianul a revenit în centrul atenţiei echipei britanice şi are şanse bune să rămână la Williams în 2012.

"Sursele mele îmi spun că Barrichello, care a părut să nu mai aibă nicio şansă când a încheiat sezonul cu numărul 19 în Formula 1 în noiembrie, a revenit în centrul atenţiei şi are o şansă rezonabilă să fie pilot la Williams în 2012", a precizat Andrew Benson, unul dintre reporterii BBC F1.

Până în prezent, principalul favorit să devină coechipierul lui Pastor Maldonado a fost Adrian Sutil, care a pierdut postul la Force India, însă lista îi mai include şi pe Bruno Senna, Jaime Alguersuari, Sebastien Buemi şi Vitantonio Liuzzi. Fiecare dintre aceştia se "agaţă" de oportunitatea oferită de Williams, întrucât, cu excepţia celor de la Hispania, britanicii sunt singurii care nu şi-au definitivat linia de piloţi pentru acest an.

Williams ar putea fi tentată să continue cu Barrichello datorită experienţei sale, în contextul în care echipa traversează o perioadă de schimbări majore: a schimbat furnizorul de motoare din Cosworth în Renault şi a schimbat radical conducerea tehnică a echipei, având un nou şef al departamentului de aerodinamică şi un nou şef de ingineri conduşi de noul director tehnic Mike Coughlan. De asemenea, cofondatorul Patrick Head s-a retras din toate funcţiile deţinute în cadrul operaţiunilor de Formula 1.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru