Presă: Hulkenberg ar putea reveni la Williams

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.12.2011
Force India va concura şi anul viitor cu o linie de piloţi formată din Adrian Sutil şi Paul di Resta, în timp ce Nico Hulkenberg ar putea ajunge la Williams, potrivit jurnalistului Joe Saward.

Presa internaţională a speculat în ultima lună că Force India îl va promova pe Nico Hulkenberg ca pilot titular alături de Paul di Resta, mutare care ar fi însemnat excluderea lui Adrian Sutil din cadrul echipei.

În aşteptarea unui anunţ oficial care va fi făcut cel mai probabil săptămâna viitoare, jurnalistul britanic Joe Saward susţine că Force India va prefera în schimb să continue cu aceeaşi linie de piloţi şi în sezonul următor.

Decizia ar urma să vină în ciuda faptului că se speculează că Hulkenberg a devenit în acest an pilotul de rezervă al echipei cu condiţia de a fi promovat ca titular în 2012, însă germanul are o soluţie de rezervă. Williams este în căutarea unui înlocuitor pentru Rubens Barrichello, iar Hulkenberg ar putea reprezenta o soluţie adecvată prin prisma calităţilor demonstrate în sezonul 2010 chiar la echipa britanică, cu care a obţinut şi un pole position.

Singurul impediment ar fi că Williams ar urma să mizeze pe doi piloţi cu un singur sezon complet în Formula 1 la activ, întrucât şi Pastor Maldonado a debutat în 2011.

Via | Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru