Presă: Hulkenberg şi Gutierrez, linia de piloţi Sauber pentru 2013

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg şi Esteban Gutierrez vor forma noul cuplu de piloţi al echipei Sauber în sezonul 2013, potrivit informaţiilor din presa internaţională.

Iminenta confirmare a lui Felipe Massa la Ferrari pentru sezonul 2013 clarifică încă un mister al grilei de start pentru sezonul 2013 şi rezolvă indirect şi linia de piloţi a unei alte echipe.

În condiţiile în care era creditat cu şanse să-l înlocuiască pe brazilian la Ferrari, Nico Hulkenberg a ajuns la un acord cu Sauber pentru anul viitor, urmând să-l înlocuiască pe Kamui Kobayashi, care a afirmat cu numai câteva zile în urmă că nu va rămâne în Formula 1 dacă nu găseşte un sponsor important.

Urmareste Automarket
Între timp, plecarea lui Sergio Perez la McLaren îi va deschide porţile spre Formula 1 pilotului de rezervă Esteban Gutierrez.
Chiar dacă Sauber nu a oferit nicio informaţie în acest sens, şeful Monisha Kaltenborn a confirmat că grupul mexican de telecomunicaţii Telmex va rămâne sponsorul echipei şi anul viitor chiar şi după plecarea lui Perez. Întrucât Gutierrez este de asemenea sprijinit de Telmex, este de la sine înţeles că sponsorizarea presupune şi promovarea acestuia ca pilot titular.

Cele două mutări au eliberat un loc şi la Force India, însă în cazul echipei indiene lucrurile sunt departe de a fi clarificate. Potrivit speculaţiilor, pentru postul de coechipier al lui Paul di Resta se luptă Adrian Sutil, fost pilot al echipei între 2007-2011, dar şi foştii piloţi ai Scuderiei Toro Rosso din sezonul precedent, Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi.

Via TheF1Times

Comentarii (3)

  • GrosJan
    Sauber a miza a mizat mai mereu pe piloti tineri, determinati si ... ieftini. Este o buna afacere. Decat sa investesti enorm si rezultatele mult sub asteptari ...
    4 1
  • Pacat de Kamui!Sper sa-si gaseasca un sponsor si sa ramana in F1.
    4 0
  • ...dupa ce in cursa trecuta a dat-o de gard si a facut-o pe kamikaze-ul in pluton, e cam greu pentru Kobayashi...ce il mai pot salva sunt sponsorii, dar trebuie sa ii gaseasca foarte rapid...
    Cat despre Force India, nu stau chiar bine cu acuzatiile de frauda ale patronului...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru