Presă: Raikkonen a semnat cu Williams pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.10.2011
Kimi Raikkonen a semnat deja contractul cu Williams pentru sezonul 2012, potrivit unor informaţii citate de publicaţia franceză AutoHebdo.

Marele Premiu al Indiei este marcat de speculaţii proaspete cu privire la viitorul lui Kimi Raikkonen în lumea sporturilor cu motor. Mai multe surse din paddock-ul circuitului Buddh susţin că fostul campion mondial a semnat deja un contract cu Williams pentru sezonul 2012, când ar urma să-l înlocuiască pe brazilianul Rubens Barrichello.

Informaţiile, citate de prestigioasa publicaţie franceză AutoHebdo, vin în contextul în care negocierile dintre Raikkonen şi Williams s-au amplificat recent în urma unei vizite a finlandezului la fabrica echipei, dar şi a călătoriei efectuate de Frank Williams în Qatar pentru a convinge o bancă locală să sponsorizeze team-ul.

Steve Robertson, managerul lui Raikkonen, a refuzat să comenteze informaţiile, însă a admis că fostul pilot al celor de la McLaren şi Ferrari îşi doreşte să revină în Formula 1 anul viitor.

Raikkonen a părăsit Formula 1 la finalul sezonului 2009, iar în ultimii doi ani a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri pentru Citroen, fără însă să obţină rezultate spectaculoase.

Via | AutoHebdo

Comentarii (3)

  • va fi cel mai tare an
    6 campioni mondiali pe grila !!!!

    IN DTM confruntarea greilor : AUDI BMW MERCEDES.

    Sper sa nu vina "sfarsitul lumii in 2012" sa ne bucuram de acest spectacol total ! :))
    30 1
  • Williams + Renault
    eu sunt de 10X mai curios cum o sa fie Williams-ul din 2012 in parteneriat cu Renault decat de Kimi :D
    13 5
  • ionion01
    Kimi
    Cred ca Williams nu a castigat la Spa de pe timpul lui Damon Hill....Se vb aici ca ar fi echipa "mediocra"! Se poate spune ca au pilotii mediocrii,motorist total depasit si este corect! Dar este echipa campioana mondiala!!!! Cu Kimi,bani si un motor bun vor fi din nou sus.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru