Presă: Senna a semnat cu Williams!

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.01.2012
Bruno Senna a semnat luni un contract cu Williams şi va fi noul coechipier al lui Pastor Maldonado în sezonul 2012, potrivit presei din Italia.

Publicaţia italiană Autosprint susţine că Williams a decis în cele din urmă numele noului coechipier al lui Pastor Maldonado pentru sezonul 2012 al Formulei 1, alegând o linie de piloţi formată, ca şi anul trecut, din doi piloţi sud-americani.

Sursa citată susţine că Bruno Senna a semnat luni în Marea Britanie un contract cu Williams pe o perioadă nedeterminată de timp.

Decizia ar fi avut la bază pachetul financiar propus de pilotul brazilian, care va aduce la Williams nu mai puţin de 14 milioane de euro prin intermediul unor contracte de sponsorizare semnate cu compania petrolieră braziliană OGX, gigantul telecomunicaţiilor Embratel şi producătorul britanic de aparate de bărbierit Gillette.

Un anunţ oficial pe acest subiect este aşteptat în următoarele zile, iar cel mai probabil va fi făcut public în cursul zilei de marţi. În cazul în care informaţiile vor fi confirmate, numele Senna va reveni în garajul Williams pentru prima oară după moartea lui Ayrton Senna, unchiul lui Bruno Senna, survenită în urma tragicului accident de la Imola din urmă cu 18 ani.

Senna a luptat pentru un loc la Williams cu conaţionalul său Rubens Barrichello, al cărui unic avantaj era experienţa, dar şi cu Adrian Sutil, despre care se vehiculează că nu a reuşit să strângă mai mult de 6-8 milioane de euro din partea sponsorului Medion.

Via | Autosprint

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru