Prima fotografie-spion cu noul monopost Williams FW32

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.01.2010
Revista Autosport a publicat joi prima fotografie-spion cu noul monopost al echipei Williams pentru sezonul 2010 al Formulei 1.

Asa cum v-am informat cu numai cateva minute in urma, Williams efectueaza joi un shakedown pentru monopostul FW32 cu care va concura in sezonul 2010 al Formulei 1. Evenimentul are loc in scopuri publicitare pe circuitul de la Silverstone, iar accesul presei internationale este interzis.

Cu toate acestea, publicatia britanica Autosport a reusit sa realizeze o fotografie-spion cu noul monopost, la bordul acestuia aflandu-se germanul Nico Hulkenberg. Fotografia confirma declaratiile anterioare ale directorului tehnic Sam Michael, intrucat designul lui FW32 este modificat radical in comparatie cu monopostul de anul trecut, in ciuda faptului ca schimbarile de regulament nu sunt atat de importante.

Una dintre noutati este reprezentata de nasul foarte ridicat al monopostului, asemanator cu designul celui utilizat de Red Bull Racing in 2009 si implementat si de Ferrari pe noul F10 dezvaluit astazi la Maranello. Williams si-a justificat anterior decizia de a desena noul monopost de la zero prin faptul ca vrea sa revina in acest an in lupta pentru victorii, alaturi de granzii de la Ferrari, McLaren si Mercedes.

Potrivit sursei citate, culorile monopostului nu sunt inca definitivate, insa este cert ca acesta va fi predominant albastru. Williams va prezenta oficial noul monopost FW32 in 1 februarie, in prima zi de teste de pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia.

Via | Autosport

Taguri: FW32, Williams

Comentarii (6)

  • NeoGalaxy
    @Monopost
    Frumos monopost. Si chiar l-au desenat ei sau pur si simplu au luat aripa fata de la cineva, aripa spate de la altcineva, aripile laterale de la altcineva, desenul capotei motorului si evacuarea de la altcineva si asa mai departe? Adica este doar o poza dar masina deja imi este familiara daca combin 2-3 masini din 2009 :)
    0 0
  • salut
    constrangerile tehnice face ca masinile de anul acesta sa semene intre ele.Din moment ce s-au interzis alimentarile,iar rotile din fata si-au micsorat dimensiunile,monoposturile au devenit mai lunguiete si relativ asemanatoare.Sunt curios Newey,ce va mai scoate din joben,pentru ca,dupa cum se vede,deja are multi adepti(Ferrari si Williams)
    0 0
  • @Newey
    a desenat cu siguranta un OZN, o nava spatiala care va fi dusa de pilotii RedBull la rezultate de top. E normal ca monoposturile sa fie asemanatoare intre ele, dar testele vor arata unde se situeaza fiecare echipa pentru inceputul de sezon. Abia astept sa inceapa "circul"!
    0 0
  • Intrebare
    Apropos de modificarea rotilor fata,stiti careva care reper s-a modificat,latimea sau diametrul?
    0 0
  • latimea
    diametru ii tot de 13
    0 0
  • hello
    s-a modificat latimea!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru