Primele detalii despre F1 CHAMP 2009

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.02.2009
Automarket a pregatit cateva surprize majore pentru editia 2009 a concursului F1 CHAMP, singurul manager de Formula 1 de pe internetul romanesc.

Debutul celei de-a treia editii a concursului F1 CHAMP se apropie cu pasi repezi. Inaugurat in sezonul 2007 si schimbat radical un an mai tarziu, F1 CHAMP vine in 2009 pe Automarket cu noi provocari menite sa aduca si mai mult suspans si adrenalina pentru concurenti.

Totusi, la fel ca si in anii precedenti, punctarea stirilor va reprezenta unul dintre pilonii de referinta ai concursului, concurentii avand misiunea de a fi permanent la curent cu ultimele informatii si noutati din lumea Formulei 1.

Unul dintre subiectele cele mai intens dezbatute pe parcursul celor doi ani de concurs a fost modul de punctare a stirilor, iar F1 CHAMP 2009 vine cu o premiera in acest sens: grila pe baza careia sa puncteaza toate stirile din concurs va fi facuta publica si va putea fi accesata permanant pe toata durata de desfasurare a F1 CHAMP 2009. In acest mod, organizatorii F1 CHAMP isi propun sa organizeze un concurs mult mai transparent, userii avand posibilitatea de a determina modul in care s-au punctat stirile.

O alta schimbare radicala este reprezentata de modulul de stiri.

Intentia organizatorilor F1 CHAMP este de a imbunatati eficacitatea stirilor punctate si rapiditatea cu care aceste informatii vor fi publicate pe site.

Schimbarea regulamentului sportiv pentru sezonul 2009 al Formulei 1 a dus inevitabil si la cateva modificari in structura de baza a concursului F1 CHAMP. Astfel, in urma interzicerii testelor din timpul sezonului, organizatorii concursului au decis eliminarea pilotilor de teste din F1 CHAMP 2009. Aceasta hotarare a fost luata ca urmare a preconizatei reduceri a numarului de stiri in care vor fi implicati pilotii de teste, insa in acelasi timp vine si pentru a usura alegerea userilor in ceea ce priveste itemii selectionati in echipe.

De asemenea, s-au efectuat modificari minore in ceea ce priveste modul de punctare a evenimentelor oficiale, acestea urmand sa fie dezvaluite la momentul potrivit. Impartirea itemilor de concurs pe grupe valorice si posibilitatea de a efectua o singura schimbare de item pe zi pentru fiecare grupa valorica raman valabile si in F1 CHAMP 2009, la fel ca si disponibilitatea modului de pariuri introdus in F1 CHAMP 2008.

Pe langa toate aceste modificari de ordin tehnic, interactivitatea dintre organizatori si concurenti va creste fata de editiile anterioare prin intermediul unor materiale despre lupta din clasamentul F1 CHAMP, dar si prin interviuri cu castigatorii, in masura in care acestia din urma isi vor manifesta disponibilitatea.

Inscrierile in noua editie a concursului F1 CHAMP vor incepe luni, 2 martie 2009.

Regulamentul complet al concursului F1 CHAMP 2009, precum si grila de punctare a stirilor vor fi publicate pe Automarket in timp util.

Taguri: F1CHAMP

Comentarii (21)

  • ok...
    ...dar eu sper ca s-au rezolvat problemele cu pariurile si n-o sa ne mai chinuim juma' de zi doar ca sa validam un pariu! Altfel - BAFTA si INSPIRATIE tuturor!
    0 0
  • Incepe
    nebunia :X Abia astept! Urez de pe acum bafta multa tuturor prietenilor si cunoscutilor din concurs. Sper sa am disponibilitatea pe care am avut-o anul trecut la internet , dar si nervii si rabdarea necesara pt ca rezultatul sa fie MACAR cel din F1 Champ 2008 :D
    0 0
  • :(
    pacat...k nu mai este numele lui schumi. dar na asta e...si eu de-a bea astept sa inceapa:)
    0 0
  • ctlnmihai
    concurs f 1
    Si forumul cand se deschide?..k nu prea ma intereseaza concursul!
    0 0
  • @
    si premiile din F1 Champ 2008 cand le mai dati ???
    0 0
  • Asteptam cu interes
    Asteptam cu interes noile reguli si noua grila de punctare si va felicit ca va tineti de cuvant si faceti exact asa cum ati promis cand ne-am intalnit sa sarbatorim finalizarea concursului de anul trecut.Era placut si constructiv daca mai multi useri ar fi raspuns invitatiei voastre de anul trecut.Dupa cum am spus anul trecut inca mai am retineri pentru sectiunea pariuri,mai ales ca au fost multiple probleme cu pariurile in sezonul trecut.BAFTA TUTUROR!
    0 0
  • F1 Champ
    Am asteptat destul ! Incepe F1 Champ ! E cea mai buna veste pe ziua de azi. Astept si eu sa vad grila de punctaj mult discutata si noile reguli de desfasurare.
    Dupa cate imi dau seama intram direct in testele de la Jerez. Nu?
    Bafta tuturor!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Concursul de anul trecut
    Era frumos daca se stia unde se face sau se sarbatoreste acel concurs.. Ceva gen un mail, o invitatie... ma rog... si baietii de pe aici taceau malc...
    0 0
  • Punctare stiri
    In sfarsit mai transparenti..poate primim si premiile de la concursul de anul trecut.
    0 0
  • Salut
    Ma bucur ca in sfarsit formula 1 revine in viata noastra, abia asteptam acest moment. Acum o bila neagra pentru administratori: anul trecut am castigat @ (doua) tricouri dintre nici unul nu a ajuns in posesia mea. Inca le astept. Multumesc
    0 0
  • rectificare
    In mesajul anterior @ = 2
    0 0
  • mircea
    @ALL
    Toate premiile de anul trecut au fost trimise. Legat de primirea lor nu bagam mana-n foc, pentru ca nu depinde de noi.

    De acum inainte, toate problemele legate de premii vor fi pusa la dispozitia administratorilor prin e-mail. Tot ce apare in sectiunea de comentarii va fi sters.

    Multumesc.
    0 0
  • Gombocz Jozsef
    F1champ2008
    Salutare. EU INCA MAI ASTEPT TRICOUL DE ANUL TRECUT. SUNT OPTIMIST, DESI NU SUNT PREA MULTE SPERANTE IN TARA ASTA, ...
    0 0
  • @mircea
    ok . am sa verific casuta . am inteles , poate ati avut probleme cu primul premiu ( locul 3 la spa ) , dar cu premiul din etapa a 16-a ce a mai fost ??? am verificat de 15000 de ori datele sa vad daca le-am scris corect asa ca nu cred ca e cea mai buna scuza .
    0 0
  • Se da startul...
    Bafta tuturor... un sezon cat mai bun, si inspiratie cat mai mare...
    0 0
  • :((((((((
    eu inca mai astept vro 2 tricouri,sa dus si optimism si tot
    0 0
  • primele detalii despre F1 CHAMP 2009
    As fii tare curios care sunt premiile la acest concurs. Precum si in ce constau aceste premii. Castigatorul aflat pe primul loc si este cel mai bun manager F1 CHAMP 2009 ce premiu suplimentar va primii?
    0 0
  • primele detalii despre F1 CHAMP 2009
    Dar ceilalti casitgatori ce premii vor primii? Astept sa-mi raspunzi pe adresa mea de e-mail f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.f urgent si prompt, care este:preotu_constantin@yahoo.co.uk
    Nu uita Daniel sa-mi raspunzi in timp util si cat mai urgent.
    0 0
  • TRICOU?????????????
    NU AM PRIMIT TRICOUL PENTRU LOCUL 23 LA FINAL DE CONCURS PENTRU ECHIPA IONY F1 TEAM.MAI VINE ANUL ASTA?SUCCES TUTUROR.
    0 0
  • Mika_hakkinen
    SA VINA F1 Champ 2009! Il asteptam cu bratele deschise, asta cel putin eu, sper sa fiu mai inspirat ca anul trecut in alcatuirea echipei mele!!
    0 0
  • 2 martie
    forgive my hinky question, dar ok, e 2 martie...deci, unde ne inscriem?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru