Procesul în care este implicat Sutil va începe la sfârşitul lunii ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.01.2012
Adrian Sutil va afla la sfârşitul lunii ianuarie verdictul judecătorilor în procesul de vătămare corporală intentat de un oficial Lotus după un scandal care a avut loc într-un club din China.

Scandalul care a avut loc la finalul Marelui Premiu al Chinei din luna aprilie a anului trecut între Adrian Sutil şi Eric Lux, coproprietarul Lotus, se apropie de final.

Procesul intentat de oficialul Lotus pentru vătămare corporală după ce a fost lovit cu o sticlă de şampanie aruncată de pilotul german va avea loc timp de două zile la sfârşitul lunii ianuarie.

În cadrul procesului, Sutil şi Lux îşi vor exprima punctul de vedere, iar decizia judecătorilor va fi luată după audierea mai multor martori care au fost prezenţi în club în noatea respectivă. Nu este exclus ca printre aceştia să figureze şi Lewis Hamilton, pilotul echipei McLaren fiind cunoscut drept un bun prieten al lui Sutil. Manfred Zimmermann, managerul germanului, susţine că pilotul pe care îl reprezintă nu l-a lovit pe Lux cu intenţie şi că nu va primi niciun fel de sactiune.

"Cazul se va judeca la Munchen la finalul lui ianuarie. Acest lucru a fost planificat anterior şi aşteptăm ca acest caz să fie închis.

Suntem convinşi că judecătorii vor ajunge la concluzia că nu a fost un atac intenţionat. Ne simţim bine. Adevărul va ieşi la iveală", a precizat el pentru publicaţia germană Daily Telegraph.

Sutil este considerat favorit să-l înlocuiască pe Rubens Barrichello la Williams după ce a fost îndepărtat de la Force India, însă procesul în care este implicat ar putea afecta negocierile cu echipa britanică. Motivul principal este că, dacă va fi găsit vinovat, Sutil ar putea primi interdicţie să mai meargă în China, ceea ce l-ar face indisponibil pentru cursa de la Shanghai.

Via | Daily Telegraph

Taguri: Sutil, Williams

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru